Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Kalender

Zorg ervoor dat je het hele jaar in beeld bent! Laat kalenders bedrukken en geef deze weg als origineel relatiegeschenk. Kies voor een bedrukte kalender voor aan de muur of eentje die naast het beeldscherm op het bureau staat. De kalender met logo is perfect voor zowel zakenrelaties als particuliere klanten.

Weergave:TegelsLijst

Kalender met logo als eindejaarsgeschenk

Een kalender bedrukken wordt steeds populairder als relatiegeschenk naarmate het jaareinde nadert. Ondanks dat steeds meer mensen hun agenda beheren op de telefoon of via de mail zijn kalenders nog steeds onverminderd populair. Bedrukte kalenders krijgen een prominente plek en zullen uw naamsbekendheid dagelijks vergroten. Zowel op kantoor als thuis kan de kalender bedrukt met uw logo worden opgehangen. Doordat de kalender met opdruk veelvuldig gezien wordt heeft u met een kleine investering een succesvolle marketingcampagne.

Bureaukalender bedrukken
Een kleine bureaukalender bedrukken met uw logo of tekst kan worden neergezet op het bureau. Afhankelijk van de bureaukalender kan deze bedrukt worden op de voorzijde (omslag) of op iedere pagina. De meest opvallende kalender is de full colour bedrukte bureaukalender die 2-zijdig bedrukt kan worden op iedere pagina. De bureaukalender met logo is leverbaar in diverse modellen, zoals een driehoek of een piramide. Met een bureaukalender bedrukken kunt u dus altijd een model vinden dat aansluit bij uw wensen.

Wandkalender met opdruk
Verzeker uw organisatie van een zichtbare plek op het kantoor van uw relaties en laat een wandkalender bedrukken met uw reclame-uiting. Een wandkalender met logo zal een opvallende plek krijgen aan de muur en uw reclameboodschap een jaar lang overbrengen. De wandkalender bedrukken kan in één of meerdere kleuren en zelfs een full colour bedrukking is mogelijk. Verras uw medewerkers of relaties met een wandkalender met opdruk en ze zullen het gehele jaar aan uw organisatie herinnerd worden. Naast de jaarkalender bedrukt met uw logo leveren wij ook een verjaardagskalender met opdruk. Het voordeel van een verjaardagskalender bedrukken is dat deze natuurlijk langer dan een jaar gebruikt kan worden.

Kalenders bedrukken bij Bureka
Een kalender bedrukken is een ideale reclamedrager voor uw organisatie. Bedrukte kalenders bieden namelijk veel ruimte voor een bedrukking in meerdere kleuren. Als u op zoek bent naar een traditioneel relatiegeschenk dat nog steeds erg populair is kunt u kiezen voor een kalender met logo. De kalenders met opdruk zijn leverbaar in veel verschillende modellen en in combinatie met de uiteenlopende bewerkingstechnieken kunt u de kalenders volledig naar uw wensen samenstellen. Kalenders bedrukken kan al voor een laag budget en u bent verzekert van een jaar lang promotie bij uw doelgroep. Naast de bedrukte kalenders kunt u bij ons ook terecht voor het leveren van onbedrukte kalenders. Voor kalenders bedrukken in een kleine oplage leveren wij een kalender bedrukt vanaf 25 stuks. Wij leveren de bedrukte kalender al binnen 4 werkdagen, waardoor wij u kunnen helpen bij spoedbestellingen. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor vragen over kalenders bedrukken kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.