Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Zakagenda

Een agenda bedrukken is een veelgebruikte methode om een bedrijf onder de aandacht te brengen. Klanten, zakenrelaties en medewerkers zullen het waarderen om een mooie agenda te ontvangen. Ze zullen er dagelijks gebruik van maken, waardoor uw bedrijf telkens onder de aandacht gebracht wordt. Een bedrukte agenda als relatiegeschenk is geschikt voor vrijwel alle bedrijven en merken. Bekijk hieronder het hele assortiment agenda’s en vraag direct online een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Een agenda bedrukken met logo  

Een agenda bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam is een effectieve manier om uw bedrijf doorlopend onder de aandacht te brengen. Dit promotiemiddel is zeer geschikt om uit te delen tijdens beurzen en open dagen. De luxere modellen zijn tevens heel goed inzetbaar als jubileum- of eindejaarsgeschenk. Bij Bureka.nl vindt u een mooie collectie agenda’s en kalenders. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen. Er is ongetwijfeld een exemplaar dat past bij uw budget en organisatie.

Eenvoudig en snel een bedrukte agenda bestellen
Het bedrukken van een agenda of kalender is een effectieve methode om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen. Als u de agenda gevonden heeft die aansluit op uw wensen, vraagt u eenvoudig via de website een offerte aan. Wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.