Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

IJskrabber

IJskrabber bedrukken

De meeste mensen herkennen het, de ruiten van de auto ijsvrij maken na een koude nacht. Wat is nou mooier als men dat doet met een ijskrabber die bedrukt is met uw logo of tekst? IJskrabbers bedrukken bied u een makkelijke manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten en daarnaast voorziet u uw relatie met een handig hulpmiddel. Uw klanten zullen u dankbaar zijn voor dit praktische relatiegeschenk. Bedrukte ijskrabbers kunnen wij al leveren vanaf 4 werkdagen. In ons assortiment vindt u onder andere ijskrabbers met handschoen, driehoekige ijskrabbers en ijskrabbers gecombineerd met een parkeerschijf. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment ijskrabbers en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via de website.

 

Weergave:TegelsLijst

IJskrabber bedrukken als promotiemiddel

Met een bedrukte ijskrabber brengt u uw bedrijf of merk onder de aandacht bij uw relaties. We hebben in ons assortiment een groot aantal winterse premiums, waaronder de bedrukte ijskrabbers. Deze artikelen zijn leverbaar in diverse modellen, kleuren en uitvoeringen, maar kunnen vrijwel altijd bedrukt worden met uw logo of tekst. Wij leveren onder andere bedrukte ijskrabbers in een driehoekige of vierkante vorm, krabbers met handschoen en een ijskrabber en parkeerkaart in één. Indien gewenst voorzien wij de ijskrabbers uit ons assortiment van uw logo of bedrijfsnaam. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot het bedrukken van ijskrabbers dan denken wij graag met u mee. Laat de ijskrabbers bedrukken en uw zakenrelaties worden continu aan uw bedrijf of merk herinnerd.

Eenvoudig bedrukte ijskrabbers bestellen

Indien u een gewenste ijskrabber via onze website heeft gevonden, kunt u deze selecteren om te bedrukken met uw eigen ontwerp en vraagt u eenvoudig via onze website een offerte aan. Wij stellen dan een vrijblijvende offerte voor u op. Bedrukte ijskrabbers zijn een effectief promotiemiddel, want vrijwel iedereen heeft hem ’s winters nodig, waardoor uw bedrijf bij een grote doelgroep bekend wordt.

Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die er zijn.