Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Telefoonhouders

Mobiele telefoons, we kunnen er tegenwoordig niet meer zonder. We hebben de smartphones altijd in onze buurt en we nemen ze overal mee naar toe. Zo ook in de auto of op de fiets. Het liefst hebben we de telefoon bij ons in de buurt, om bijvoorbeeld de navigatie aan te kunnen zetten of handsfree te bellen. Telefoonhouders bieden de uitkomst en zijn onmisbaar.

Weergave:TegelsLijst

Auto telefoonhouder bedrukken

Al onze auto telefoonhouders kunnen bedrukt worden met een logo, tekst of reclameboodschap. De meeste telefoonhouders zijn van kunststof, waardoor de meest gebruikelijke druktechniek tampondruk is. Metalen telefoonhouders kunnen, indien gewenst, worden gepersonaliseerd middels een lasergravering. Qua druktechnieken bieden we genoeg mogelijkheden. Telefoonhouders bedrukken of graveren we in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we snel en goedkoop leveren. Naast telefoonhouders bedrukken we ook telefoon gadgets, tablet accessoires, VR brillen, webcam covers en wireless chargers.

Op zoek naar een duurzame relatiegeschenken? Kies er dan voor om een telefoon standaard te bedrukken. Voordat we de telefoonhouders bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Op een digitale drukproef staat een logo preview, zodat je vooraf te zien krijgt hoe je relatiegeschenk met logo eruit komt te zien.