Fiets

Fiets Relatiegeschenken bedrukken met uw logo

Breng uw bedrijf of merk op doeltreffende wijze onder de aandacht en laat fiets relatiegeschenken bedrukken. Laat bijvoorbeeld reparatiesetjes, fietslampjes of zadelhoesjes bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een tekst. Deel de bedrukte fietsaccessoires uit tijdens beurzen, open dagen of promotieacties en vergroot zo eenvoudig de naamsbekendheid van uw organisatie. Fiets relatiegeschenken bedrukken is enorm populair. Zadelhoesjes of fietslampjes bedrukken is een effectieve methode om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van een grote groep mensen. Een fietslampje met logo zal niet alleen uw naamsbekendheid vergroten, maar ook de veiligheid van uw medewerkers of relaties. Een bedrukt fietslampje zal langdurig gebruikt worden. Naast het standaard fietslampje met opdruk hebben we ook een fietslampje in ons assortiment dat uw logo weergeeft via de verlichting. In plaats van een standaard lichtstraal zal met dit fietslampje uw logo worden opgelicht en zichtbaar zijn in het donker. Hierdoor wordt uw logo overal op straat zichtbaar. Een fietslampje bedrukken is mogelijk op diverse vormen en modellen lampjes.

Om de fietszadel te beschermen kunt u kiezen voor een bedrukt fietszadelhoesje. Een fietszadelhoesje met logo is goed zichtbaar en zal uw naamsbekendheid bij iedere fietstocht vergroten. Door het grote bedrukkingsformaat zal uw logo duidelijk worden weergegeven. Het fietszadelhoesje met opdruk is leverbaar in verschillende kleuren waardoor u altijd een zadelhoesje kunt vinden dat aansluit bij uw huisstijl.

Stuur uw doelgroep altijd goed voorbereidt op weg en laat een fietsreparatieset bedrukken met uw logo of tekst. Een reparatiesetje met logo is leverbaar in diverse uitvoeringen. Als u op zoek bent naar een klein en handzaam formaat kunt u kiezen voor een reparatiesetje met opdruk in de vorm van een multitool. Een bedrukt fietsreparatiesetje in een etui is een luxere uitvoering en is verkrijgbaar in verschillende groottes. Afhankelijk van uw budget kunt u dus altijd een fietsreparatieset bedrukken dat aansluit bij uw wensen.

Naast de bovengenoemde artikelen kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een bedrukte fietspomp, een kunststof fietsvlag met logo voor tussen de spaken, een fietsdoekje met opdruk of een fietsslot bedrukken. Op de productpagina selecteert u eenvoudig het aantal, de kleur en bewerkingstechniek en u ziet meteen de prijs. Een fietslampje of fietszadelhoesje bedrukken is mogelijk in één of meerdere kleuren en zelfs full colour bedrukte fietsaccessoires behoort tot de mogelijkheden. Fietsaccessoires bedrukken kunt u inzetten als relatiegeschenk voor iedere doelgroep en door ons uitgebreide assortiment kunt u gegarandeerd een accessoire vinden die aansluit bij uw doelgroep.

Snel en goedkoop fietslampjes en zadelhoesjes bedrukken
Bedrukte fietsaccessoires zijn populaire giveaways die regelmatig ingezet worden door diverse bedrijven en merken. Een fietsaccessoire kan worden gebruikt als giveaway op een beurs of evenement of als persoonlijk geschenk voor uw medewerkers of relaties. Of het nu gaat om een fietslamp met logo, een fietszadelhoes met opdruk of een bedrukte reparatieset, in ons ruime assortiment vindt u altijd wat u zoekt. Door gebruik te maken van de handige sorteerfunctie krijgt u een overzicht van onze goedkope bedrukte fietsaccessoires en de snel leverbare fietsaccessoires met logo. Maak uw keuze uit ons ruime assortiment en vraag via de website een vrijblijvende offerte aan voor uw fietslamp met opdruk of uw bedrukte fietszadelhoes. Wij sturen u graag een passend voorstel. Ook voor het leveren van onbedrukte fietsaccessoires helpen wij u graag. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt of ontvangt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van fietsaccessoires bedrukken als relatiegeschenk.