Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Zadelhoes

Zeer betaalbaar, een groot drukoppervlak en zeker van zichtbaarheid; dat zijn de voordelen van zadelhoesjes bedrukt met logo en/of tekst als promotiemateriaal. De zadelhoes houdt het fietszadel droog tijdens nat weer en is daarmee een geschikt promotiemiddel voor doelgroepen die vaak op de fiets stappen, zoals studenten, forensen, winkelend publiek en stadsbewoners.

Weergave:TegelsLijst

Het effect van zadelhoes bedrukken

Zoals eerder gezegd hebben zadelhoesjes een goede zichtbaarheid onder de mensen. In Nederland vindt u namelijk op iedere hoek van de straat wel een fiets. Daarnaast is Nederland ook een regenachtig land waardoor iedere Nederlander zadelhoesjes waardeert. Zo kunnen de hoesjes prima uitgedeeld worden op een beurs maar ook al over fietszadels heen geplaatst worden. Vergeet het flyeren in de buurt van bijvoorbeeld een school! Wees slim, ga naar een fietsenstalling en plaats de hoesjes over alle fietszadels heen. Zo wordt iedere student gegarandeerd benadert. Want wie valt het nu niet op dat er iets over het zadel heen is geplaatst. Succes verzekerd!

De verschillende soorten zadelhoesjes

Uiteraard is het belangrijk dat de hoesjes overeenkomen met het imago en de uitstraling van uw bedrijf. Zo legt u een goede link met uw bedrijf en wordt tevens de herkenbaarheid vergroot. Om u hierin te voorzien, bieden wij diverse soorten zadelhoesjes. Hierbij kunt u denken aan verschillende kleuren, patronen en materiaal. Natuurlijk is het bedrukken van een fietsartikel van groot belang. Dit zorgt tenslotte voor de juiste communicatie naar de betreffende groep. Denk bijvoorbeeld aan het laten bedrukken van uw logo, bedrijfsnaam en/of slogan. Wilt u meer geven dan alleen een zadelhoesje? Combineer het relatiegeschenk dan met leuke bedrukte sleutelhangers voor de fiets of met een paraplu bedrukt met logo, de mogelijkheden zijn eindeloos! 

Vraag een gratis sample aan en bestel online

Bij Bureka Promotions kunt u zadelhoesjes al laten bedrukken vanaf € 0,59 per stuk! Om vast te stellen of de opdruk van de zadelhoes helemaal naar wens is, sturen wij u altijd een proefdruk toe. Deze proefdruk betreft een digitale drukproef ter controle. Heeft u het artikel liever eerst in handen? Dan kunt u gratis en vrijblijvend een sample aanvragen. Zo bent u verzekerd van het resultaat die u graag wenst. Bent u eenmaal tevreden over het resultaat? Dan bestelt u eenvoudig en snel uw zadelhoesjes online via onze website. Heeft u alsnog vragen en/of wilt u graag meer informatie over het bedrukken, bestellen of uitkiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!