Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Fietsbel

Bedrijven vinden het belangrijk om uit te stralen dat veiligheid prioriteit heeft en een fietsbel bedrukken zal zeker bijdragen aan dit imago.  Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact op met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Fietsbel bedrukken met logo

Fietsen is gezond en met een fietsbel bedrukken stimuleert u uw doelgroep in conditie te blijven. Als u klanten heeft in het buitenland zullen zij fietsen zeker herkennen als iets typisch voor de lage landen. Het is daarom extra leuk om hen te verrassen met een fietsbel met logo en zo uw thuisland te benadrukken. In ons assortiment bevindt zich een fietsbel die geschikt is voor mailings, waardoor u makkelijk een geografisch uitgestrekte doelgroep kunt bereiken. Een fietsbel met logo vergroot uw naamsbekendheid tijdens de fietstocht naar het werk, een ontspannen dagje uit met het gezin of een intensieve rit op de mountainbike of wielrenfiets. Naast het sportieve imago zal een bedrukte fietsbel ook bijdragen aan het vergroten van de veiligheid van uw relaties. De fietsbel is namelijk een praktisch relatiegeschenk dat een veilige verkeersdeelname zal bevorderen. Een fietsbel met opdruk kan worden uitgegeven als give away op beurzen en evenementen en is geschikt voor een brede doelgroep. Het product zal individueel worden gebruikt en u kunt uw klanten dus bereiken met een persoonlijke boodschap. Een fietsbel bedrukken kan in verschillenden kleuren. De full colour bedrukte fietsbel zal extra in het oog springen. Een speciale bedrukkingstechniek die kan worden toegepast bij fietsbellen is doming. Doming is een techniek waarbij een 3D-versie van het drukbeeld, bijvoorbeeld een logo, wordt gemaakt door middel van een halfronde vorm die zorgt voor een koepelvormige verhoging van de opdruk. Enkele fietsbellen zijn voorzien van een kompas. Een fietsbel in een bijzondere vorm is die in de vorm van een hotelbel. Door op de bovenkant te drukken maakt deze bel het geluid van een echte hotelbel. Op de bovenkant kunt u een full colour doming plaatsen met uw logo of tekst wat ervoor zal zorgen dat deze bel iedere fietstocht zal opvallen.

Bedrukte fietsbel in eigen vorm
Als u echt indruk wilt maken kunt u een fietsbel ontwerpen in eigen vorm. U maakt hiermee een unieke fietsbel die volledig naar uw eigen wensen is ontworpen. U creëert een blijvende herinnering bij uw relaties en vergroot zo op speciale wijze uw naamsbekendheid. Heeft u interesse in een fietsbel in eigen vorm? Neem contact op met één van onze medewerkers die u graag voorzien van een advies op maat of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.