Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Bandenspanningsmeter

Heeft u al eens gedacht aan bandenspanningsmeters bedrukken en uitdelen? U geeft namelijk een praktisch en gewild geschenk weg. Stel, u bent autodealer en wilt na het uitvoeren van een APK of beurt of bandenwissel een kleinigheidje mee geven.. Hoe toepasselijk is een bandenspanningsmeter dan! Bedrukt met uw logo zal de klant nog vaak aan u terugdenken.

Weergave:TegelsLijst

Bandenspanningsmeters bedrukken met logo

Heeft u al eens gedacht aan bandenspanningsmeters bedrukken en uitdelen? U geeft namelijk een praktisch en gewild geschenk weg. Stel, u bent autodealer en wilt na het uitvoeren van een APK of beurt of bandenwissel een kleinigheidje mee geven.. Hoe toepasselijk is een bandenspanningsmeter dan! Bedrukt met uw logo zal de klant nog vaak aan u terugdenken. Of wat als u op een autobeurs staat of op een technische stagemarkt? Dan zijn bandenspanningsmeters bedrukt met uw logo een leuk lokkertje!

Waarom een bedrukte bandenspanningsmeter?

Makkie. Omdat het nou eenmaal heel belangrijk is dat de banden van een auto de juiste spanning hebben. De prestaties van een auto kunnen door een te lage bandenspanning afnemen (brandstofverbruik wordt hoger, wegligging). Daarom is dit functionele weggevertje een aanrader, zo kunt ook meteen het belang ervan in laten zien! U heeft een ruime keuze. Zo zijn er digitale bandenspanningsmeters, een exemplaar met lampje en zelfs één met automatische bandenpomp. Wist u dat bandenspanningsmeters bedrukken dagtaak van ons is? Praktisch alle meters kunnen voorzien worden van uw logo en/of tekst.

Andere soorten auto accessoires

Wilt u wel iets uitdelen, maar bent u op zoek naar andere auto accessoires? Wat dacht u van onze bestsellers, zoals ijskrabbers, parkeerschijven of het mini auto prullenbakje in – jawel – de vorm van een prullenbak? Bijna dagelijks maken we gebruiken van een auto en juist dat maakt dat auto accessoires gewild zijn, vaak gebruikt worden en daardoor wordt er vaak aan u gedacht. Kunnen wij u helpen met uw promotionele concept?