Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Noodhamer

Een noodhamer is een praktisch relatiegeschenk dat zeer geschikt is om cadeau te geven aan uw zakenrelaties en klanten. Een veiligheidshamer mag in geen enkele auto ontbreken en zal zeker gewaardeerd worden door de ontvanger. Wij kunnen alle noodhamers in ons assortiment bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Hieronder ziet u onze mooie collectie noodhamers. Vraag via de website eenvoudig een offerte aan voor het gewenste product.

Weergave:TegelsLijst
 • snel geleverd
  Pitlane noodhamer

  Pitlane noodhamer

  € 2,87
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Promoot uw bedrijf met bedrukte noodhamers

Noodhamers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam is een eenvoudige manier om uw bedrijf doorlopend onder de aandacht te brengen bij uw klanten en zakenrelaties. Ze zijn zeer geschikt om uit te delen tijdens een beurs, open dag of als jubileumgeschenk. Bureka Promotions heeft een groot assortiment noodhamers en andere veiligheidsproducten. Ze zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Wij leveren onder andere eenvoudige modellen en luxe exemplaren met bijvoorbeeld een zaklamp. We kunnen alle relatiegeschenken in ons assortiment voorzien van uw logo of bedrijfsnaam. Uw zakenrelaties worden zo continue aan uw bedrijf of merk herinnerd.

Eenvoudig en snel noodhamers bedrukken
Het bedrukken van noodhamer is een effectieve methode om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen. Als u het perfecte relatiegeschenk gevonden heeft, vraagt u eenvoudig via de website een offerte aan. Wij reageren op korte termijn met een vrijblijvend voorstel. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het perfecte relatiegeschenk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.