Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Zonnescherm

Bescherm uw medewerkers en relaties tegen de zon en laat een auto zonnescherm bedrukken met uw logo of tekst. Een auto zonnescherm met logo voorkomt dat uw auto extreem warm wordt op een stralende zomerdag. Een bedrukt auto zonnescherm voor de zijruit kan uw passagiers op de achterbank een comfortabele rit bezorgen. In ons assortiment bevinden zich zonneschermen voor het stuur, de zijruiten en de voorruit. Auto zonneschermen bedrukken is dus mogelijk bij veel verschillende modellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact op met onze medewerkers als u vragen heeft over een auto zonnescherm bedrukken.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Auto zonnescherm bedrukken met logo of tekst

Met een auto zonnescherm bedrukken geeft u een leuk geschenk aan uw medewerkers of relaties. Een bedrukt auto zonnescherm is een originele giveaway op beurzen en evenementen of tijdens uw zomerevent. Een auto zonnescherm met opdruk zal gezien worden door een grote groep mensen. In ons uitgebreide assortiment kunt u veel verschillende type auto zonneschermen bedrukken. Bedrukte zonneschermen voor op de zijruit zijn zichtbaar onderweg en zullen door een grotere mensen gezien worden. Een auto zonnescherm met logo op de voorruit of het stuur wordt voornamelijk gezien door uw eigen doelgroep. Een zonnescherm op de voorruit zal niet alleen gebruikt worden tegen de hitte maar zeker ook tegen aanvriezen. Deze auto zonneschermen voor de voorruit zullen dus het gehele jaar gebruikt worden en uw naamsbekendheid continu vergroten. Een full colour bedrukt zonnescherm voor de voorruit zal extra in het oog springen. Een zonnescherm voor de autozijruit is verkrijgbaar in verschillende modellen. Wilt u zelf een auto zonnescherm ontwerpen met uw eigen vorm en grootte? Een custom made zonnescherm biedt u de mogelijkheid een zonnescherm te ontwerpen in de vorm van uw logo, branche of iedere andere vorm die u wenst. Het eigen model in combinatie met een full colour bedrukking maakt het mogelijk een zonnescherm voor de autozijruit volledig in uw huisstijl te creëren. Traditioneel kunnen de zonneschermen bevestigt worden met zuignappen. De nieuwe zonneschermen voor de zijruit kunnen op de ruit geplakt worden en kunnen zelfs op het raam blijven zitten als deze open moet. Heeft uw doelgroep kinderen? Dan is een auto zonnescherm bedrukken voor de zijruit een geschenk dat zeker gebruikt zal gaan worden.

Bedrukte auto zonneschermen bestellen bij Bureka Promotions

Een auto zonnescherm bedrukken is een relatiegeschenk dat kan worden ingezet voor een brede doelgroep. Is uw doelgroep veel zakelijk op reis of hebben ze jonge kinderen? U kunt altijd een zonnescherm met opdruk vinden dat aansluit bij uw doelgroep. Als u gegarandeerd het gehele jaar in de aandacht wilt staan dan kunt u het beste kiezen voor auto zonneschermen bedrukken voor de voorruit. Deze zonneschermen worden zowel in de zomer als de winter veelvuldig gebruikt en zal uw reclameboodschap continu overbrengen. Een auto zonnescherm met logo voor op de zijruit zal voornamelijk in de zomer gebruikt worden, maar doordat ze ook onderweg zichtbaar zijn zal uw reclame-uiting een groter bereik hebben. De zonneschermen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en zelfs een custom made auto zonnescherm behoort tot de mogelijkheden. U kunt dus altijd een zonnescherm bedrukken dat aansluit bij uw wensen. De lage prijzen maken het mogelijk dat u met een bedrukt zonnescherm voor een laag budget een succesvolle marketingcampagne op kunt zetten. Om een overzicht te krijgen in goedkope auto zonneschermen bedrukken en onze snel leverbare auto zonneschermen met logo kunt u gebruik maken van de sorteerfunctie op de website. Als u interesse heeft in onbedrukte zonneschermen zijn we u ook graag van dienst. De minimale afname van onze zonneschermen bedraagt 25 stuks en bedrukte zonneschermen kunnen binnen 5 werkdagen geleverd worden na goedkeuring van de digitale proef. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen over een auto zonnescherm bedrukken? Onze medewerkers voorzien u graag van een advies op maat.