Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Handgel

 

Handgel bedrukken

In tijden waar virussen en bacteriën een grote rol spelen is goede hygiëne ontzettend belangrijk. De handen spelen hier een grote rol in. Onbewust raken we namelijk erg vaak het gezicht aan en via de neus en mondholtes kunnen ziekteverwerkers zich snel door je lichaam verspreiden. Handgel is in de afgelopen periode zeer populair geworden als weggevertje en dat is niet gek. Alleen samen krijgen we virussen onder controle. Door het hygiëne product te verspreiden gaan we ook verspreiding van het virus tegen.  

Weergave:TegelsLijst

Zo reinig je je handen met bedrukte handgel

Zoals eerder aangegeven is het reinigen van de handen ontzettend belangrijk om de verspreiding van virussen tegen te gaan. Het wassen van de handen is hierbij het meest efficiënt. Helaas is het wassen van de handen niet altijd mogelijk. Hoe ga je bijvoorbeeld je handen wassen na het bezoek in de supermarkt of na een uitje in het park of speeltuin?

Handgel kan hierbij een grote rol spelen. De compacte flesjes passen gemakkelijk in de tas, waardoor ze overal mee naar toe genomen kunnen worden. Zo kun je op ieder moment je handen reinigen. De alcohol in de gel zorgt tevens voor een goede en grondige reiniging. Om de handgel te gebruiken spuit je een beetje gel in de handpalm. Vervolgens smeer je dit uit over de handen tot dat de gel volledig is opgedroogd. Het overmatig gebruik van handgel kan de handen ook beschadigen. Ons advies is dan ook om enkel handgel te gebruiken wanneer het wassen van de handen niet mogelijk is.

Laat jouw flesje handgel bedrukken

Wij hebben een divers aanbod in handgel. Zo kun je precies een flesje handgel kiezen dat bij jouw organisatie en doelgroep past. Ga je bijvoorbeeld voor een compact en klein flesje met een vlak drukvlak of een rond flesje voor een speelsere karakter. Al het handgel voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Ook hebben wij diverse Made in Holland handgel in het assortiment. Door jouw logo of tekst op de handgel te bedrukken vergroot je niet alleen je naamsbekendheid, je laat men ook zien waar je voor staat. Met het bedrukte handgel laat je zien dat je geeft om je doelgroep en lever je jouw bijdrage om de verspreiding van virussen tegen te gaan. Ook andere beschermingsartikelen, zoals mondkapjes kunnen hier een grote rol in spelen.

Bestel eenvoudig en snel online

Al je relatiegeschenken kan je gemakkelijk bestellen via de webshop. Dit geldt ook voor de bestelling van jouw handgel met logo of tekst. Tijdens je bestelproces kan je op je eigen gemak al je bedrukkingswensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van je opdruk. Zo kan je enerzijds kiezen voor een opvallende full colour bedrukking of juist voor een bedrukking in jouw eigen PMS kleuren, zodat het relatiegeschenk precies aansluit bij jouw organisatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor wij het drukproces starten ontvang je van ons een digitale drukproef. Zo kun je zelf bepalen of de bedrukking aan jouw wensen voldoet.