Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Levertijd

Automotive Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar specifieke relatiegeschenken voor uw klanten of relaties in de automotive sector zoals bijvoorbeeld autodealers, garages, tankstations, autoschadebedrijven, pechhulpdiensten, autowasbedrijven, truckbedrijven, autorijscholen en leasemaatschappijen. Dan vindt u hier een mooie selectie aan gerelateerde geschenken die hier goed bij aansluiten. Heeft u specifieke wensen rondom een bedrukking of staat het gewenste artikel niet op onze website? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, wij helpen u hier namelijk graag bij verder. Via de website vraagt u eenvoudig een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst
 • snel geleverd
  Pitlane noodhamer

  Pitlane noodhamer

  € 3,35
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • snel geleverd
  Yfke 30'' paraplu

  Yfke 30'' paraplu

  € 8,18
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Bedrukte promotieartikelen voor de automotive branche

Bij ons vindt u een mooie selectie aan auto-gerelateerde relatiegeschenken. Dagelijks zitten de meeste mensen op de weg dus verras uw klanten bijvoorbeeld met een bedrukte CD-etuis of veiligheidsvest. In de winter komt een bedrukte ijskrabber natuurlijk goed van pas. Dit artikel kunnen wij leveren, in zeer uiteenlopende kleuren en variaties, met en zonder handschoen. De bedrukking plaatsen wij op de handschoen en bij sommige ijskrabbers kunt u optioneel ook de krabber zelf bedrukken.

Zorg ervoor dat uw klanten nooit meer met een lege telefoon komen te zitten door middel van een USB oplader. De USB oplader kan in elke auto worden aangesloten op de aanstekerplug. Een bedrukte USB oplader is leuk om cadeau te geven aan uw klanten of relaties. Wilt u graag goed zichtbaar zijn met uw bedrijfsnaam of logo dan is een custom geurkaart een leuk geschenk! De geurkaart kan volledig naar wens worden geproduceerd en wordt all-over bedrukt. U heeft zelfs de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende geuren.

Een full colour bedrukt blik met autodrop is natuurlijk ook onmisbaar voor veel automobilisten. De bedrukking kan rondom en op de deksel worden geplaatst. Uw logo kunnen wij full colour bedrukken en het blik wordt gevuld met circa 750 gram autodrop. Lekker voor onderweg of op kantoor. Uw logo en bedrijfsgegevens zullen goed zichtbaar zijn voor de ontvanger. Een andere manier om telkens weer onder de aandacht te komen is door middel van een full colour bedrukte parkeerschijf. De parkeerschijf met ijskrabber kan tevens het hele jaar door worden ingezet. Uw logo of bedrijfsgegevens drukken wij met het gewenste logo op de voorzijde en/of op de achterzijde.    

Al onze auto gerelateerde relatiegeschenken en promotieartikelen kunnen wij voorzien van een bedrukking op één of meerdere positie. Uiteraard kunt u onze relatiegeschenken ook onbedrukt kopen bij Topgiving.nl. Veel bedrijven kopen bij Bureka Promotions hun relatiegeschenken met bedrukking voor medewerkers of relaties!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Op deze pagina kunt u al uw relatiegeschenken voor de automotive branche als promotieartikel online bestellen! Automotive promotieartikelen met opdruk zijn enorm populair en worden veelvuldig verkocht aan bedrijven en instellingen in het binnen- en buitenland. Wanneer u een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website. Binnen 1 uur na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Ook wanneer u niet direct een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies.