Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Bouw en Vastgoed Relatiegeschenken

Bouw aan uw relaties met onze bouw en vastgoed gerelateerde relatiegeschenken. Hieronder vindt u een uitgebreid assortiment promotionele producten die gerelateerd zijn aan de bouw en vastgoedsector. Populaire en effectieve relatiegeschenken in deze branche zijn o.a. anti-stress items in de vorm van een huis, rolmaten, multitools, spaarpotten in de vorm van een huis en de USB stick in de vorm van een bouwsteen. Laat deze artikelen voorzien van uw bedrukking en de producten promoten vervolgens uw bedrijfsnaam in het klaslokaal of op de collegebanken. Heeft u specifieke wensen of staat het gewenste artikel niet op onze website? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, wij helpen u hier namelijk graag bij verder. Via de website vraagt u eenvoudig een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Bouw en Vastgoed Relatiegeschenken met logo

 

Op deze pagina kunt u al uw Bouw en Vastgoed  relatiegeschenken als promotieartikel online bestellen! Vastgoed gerelateerde promotieartikelen met opdruk zijn enorm populair en worden veelvuldig verkocht aan bedrijven en instellingen in het binnen- en buitenland. Deze bouw gerelateerde relatiegeschenken met bedrukking kunt u bijvoorbeeld eenvoudig online bestellen via onze website. Al deze artikelen kunnen bedrukt worden met uw bedrijfslogo of boodschap

Een leuk item om cadeau te geven is bijvoorbeeld een anti stress artikel in de vorm van een bouwhelm of een USB-stick in de vorm van een huis. Deze artikelen sluiten goed aan bij de sector waar u of uw klanten werkzaam zijn. De USB-stick is leverbaar met verschillende opslagcapaciteiten. USB-sticks kunnen wij aanbieden vanaf 1GB tot 32GB en soms zelfs tot 128GB.

In de bouw is het hard werken en daarom is het belangrijk dat er warme koffie of thee te krijgen is. Zorg voor die extra ondersteuning door een mooie thermosfles als relatiegeschenk uit te delen aan uw medewerkers of relaties. De thermosfles kan worden bedrukt of worden voorzien van een gravure en is leverbaar in diverse kleuren. Wilt u uw klanten voorzien van wat extra muziek op de werkvloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld bedrukte speaker.

Bedrukt en onbedrukt relatiegeschenken bestellen!
Al onze bouw & vastgoed gerelateerde relatiegeschenken en promotieartikelen kunnen wij voorzien van een bedrukking op één of meerdere positie. Maar vanzelfsprekend kunt u alle promotionele producten ook onbedrukt kopen via Bureka Promotions. School gerelateerde relatiegeschenken bestelt u snel, eenvoudig en goedkoop bij Bureka Promotions.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Als u een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website. Binnen 1 uur na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Ook wanneer u niet direct een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies.