Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Festivals

Festival geschenken bedrukken

Festivals zijn kansrijke gelegenheden om uw naamsbekendheid aanzienlijk te vergroten, míts u de juiste promotieartikelen heeft. In dit thema 'festivals' hebben wij voor u de populairste promo-artikelen verzameld voor uw bedrijfsnaam op festivals in de kijker te spelen.

Weergave:TegelsLijst
 • Kartonnen bordjes Ø 23 cm

  Kartonnen bordjes Ø 23 cm

  € 0,28
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
 • Minikit festival set

  Minikit festival set

  € 2,31
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • snel geleverd
  Buffalo picnic kleed

  Buffalo picnic kleed

  € 10,49
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Bedrukte festival geschenken

Festivalartikelen kunnen worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap. Bedrukte relatiegeschenken gerelateerd aan festivals vormen een functioneel relatiegeschenk, u bent er zeker van dat uw relaties en potentiële klanten ze zullen gebruiken. Festival producten zijn goedkoop en gemakkelijk te bestellen via onze site.

Laat uw festivalarmbandjes full colour bedrukken zodat uw bezoekers altijd herkenbaar zijn. Om alle leuke momenten vast te kunnen leggen is het belangrijk dat uw bezoekers ook foto’s kunnen maken. Een leuk artikel dat hierbij aansluit is een bedrukte selfie stick. Dit artikel is leverbaar in diverse kleuren en kan worden bedrukt met 1 tot 4 kleuren. 

Waterflesjes kunnen wij ook full colour bedrukken en zijn een makkelijke manier om de aandacht te trekken. Doordat we het etiket rondom kunnen bedrukken beschikt u over een groot drukoppervlakte zodat u veel informatie kwijt kan. Door de lage prijs van dit artikel kunt u dit makkelijk als extra premium uitdelen tijdens een festival of evenement. Op zoek naar iets dat vaker gebruikt kan worden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor onze bedrukte festivalmatjes! Dit artikel is ideaal om in te zetten op festivals en evenementen in het voorjaar en de zomer. Dit artikel wordt in het Verre Oosten gemaakt waardoor we dit kunnen aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Laat een USB-powerbank bedrukken met uw logo of bedrijfsgegevens en zorg ervoor dat niemand op het festival zonder een lege batterij komt te zitten. Dit artikel kan full colour worden bedrukt en is leverbaar met diverse capaciteiten. Afhankelijk van waar u de USB-powerbank voor in wilt zetten kunnen wij u adviseren welk vermogen hier het beste bij aansluit. Afhankelijk van het weer kunt u tevens kiezen voor het bedrukken van zonnebrillen of paraplu’s. Een bedrukte zonnebril is zeer geschikt voor het bedrukken van uw bedrijfsnaam of website. Heeft u behoefte aan een groter drukoppervlakte dan kunt u kiezen voor een full colour bedrukte paraplu.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Wanneer u een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website. Binnen 1 uur na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Ook wanneer u niet direct een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies. Kortom, iets te vieren? Dan bent u bij Bureka Promotions aan het juiste adres voor het eenvoudig en snel kopen van feestelijke relatiegeschenken en promotieartikelen!