Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

LevertijdICT Relatiegeschenken

U bent op zoek naar ICT gerelateerde relatiegeschenken? Wij bieden u een speciaal geselecteerd assortiment aan ICT gerelateerde geschenken die wij kunnen bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Uiteraard kunnen wij al deze reclameartikelen voorzien van uw bedrijfslogo en/of tekst. Heeft u specifieke wensen of staat het gewenste artikel niet op onze website? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, wij helpen u hier namelijk graag bij verder. Via de website vraagt u eenvoudig een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

 ICT relatiegeschenken bedrukken

ICT gerelateerde relatiegeschenken zijn leuk voor uw klanten in de ICT en techniek sector. Een full colour bedrukte Virtual Reality bril is bijvoorbeeld altijd een leuk geschenk om uit te sturen. Dit artikel past perfect door de brievenbus en is daarmee zeer geschikt om te gebruiken als mailing.
Op zoek naar een artikel om af en toe wat stoom af te blazen? Laat dan een anti-stress artikel in de vorm van een computer bedrukken. Uw klanten en relaties zullen de humor van dit artikel zeker waarderen en uw bedrijfsnaam komt weer extra onder de aandacht.

Deze artikelen zijn ook zeer geschikt om cadeau te geven aan uw eigen medewerkers. Geef bijvoorbeeld een mooi bedrukte powerbank of full colour bedrukte USB creditcard cadeau. Dit artikel sluit goed aan bij het werkveld van uw medewerkers en zal zeker worden gewaardeerd. Het is zelfs mogelijk om de USB-stick volledig custom made te bestellen. Op deze manier heeft u een uniek relatiegeschenk dat zeker opvalt én volledig aansluit bij uw huisstijl. De meeste artikelen kunnen wij al leveren vanaf 5 werkdagen. Mocht u dus op korte termijn op zoek zijn naar een bedrukt relatiegeschenk? Dan kunnen wij u daar zeker bij helpen!