Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Transport en Logistiek Relatiegeschenken

Bent u op weg naar een optimale klantrelatie? Kies dan voor een van de door ons geselecteerde relatiegeschenken. Deze zullen mede bijdragen aan een succesvolle klantenbinding. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan rolbandmaten, sleutelhangers, veiligheidsvesten, anti-stress items of USB sticks in de vorm van een vrachtwagen of auto. Heeft u specifieke wensen of staat het gewenste artikel niet op onze website? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, wij helpen u hier namelijk graag bij verder. Via de website vraagt u eenvoudig een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte promotieartikelen voor transport & logistiek

Op deze pagina kunt u al uw transport en logistiek gerelateerde relatiegeschenken als promotieartikel online bestellen! Transport gerelateerde promotieartikelen met opdruk zijn enorm populair en worden veelvuldig verkocht aan bedrijven werkzaam in de transport en logistiek branche. Deze logistiek gerelateerde relatiegeschenken met bedrukking kunt u eenvoudig online bestellen via onze website.

Blijf ook onderweg goed zichtbaar door middel van diverse bedrukte artikelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een veiligheidsvest, bodywarmer of trucker cap laten bedrukken met uw logo en bedrijfsgegevens. Deze artikelen zijn leverbaar in diverse kleuren en maten. Voor de wintermaanden is een bedrukte ijskrabber met handschoen natuurlijk een geschikte optie. Zodra de temperatuur weer omhoog gaat kunt u uw medewerkers voorzien van een custom made zonnescherm. Het zonnescherm kan volledig worden bedrukt en eventueel op de achterzijde identiek worden bedrukt.
Bent u op zoek naar een uniek geschenk dan raden wij een custom made powerbank of custom made USB-stick zeker aan! Custom USB-sticks of powerbanks zijn luxe geschenken die altijd in de smaak zullen vallen. U kunt namelijk zelf de vorm, kleuren en bedrukking bepalen zodat u een volledig eigen ontwerp ontvangt.

Andere artikelen die goed aansluiten binnen deze branche zijn sleutelhangers in de vorm van een truck, anti-stress items in de vorm van een truck en ijskrabbers gecombineerd met parkeerkaarten. Deze artikelen kunnen worden bedrukt met uw logo en bedrijfsgegevens en zijn snel leverbaar.

Al onze transport gerelateerde geschenken en give aways kunnen wij voorzien van een bedrukking op één of meerdere posities. Uiteraard kunt u onze transport gerelateerde relatiegeschenken ook onbedrukt kopen bij Bureka Promotions.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Wanneer u een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website. Binnen 1 uur na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Ook wanneer u niet direct een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies.