Drinkwaren

Drinkfles bedrukken als relatiegeschenk

Laat een drinkfles bedrukken en voorzien van uw logo of bedrijfsnaam dit is een effectieve manier om uw bedrijf doorlopend onder de aandacht te brengen. Ze zijn zeer geschikt om uit te delen tijdens een open dag, evenement of als jubileumgeschenk. Bureka Promotions heeft een uitgebreide collectie drinkwaren. Denk bijvoorbeeld aan thermosflessen, bidons of thermosbekers. Alle drinkwaren zijn in verschillende uitvoeringen, kleuren en modellen leverbaar en zijn gemakkelijk online te bestellen. De relatiegeschenken kunnen voorzien worden van uw bedrijfsgegevens. Hierdoor vergroot u eenvoudig de naamsbekendheid onder uw doelgroep.

Bidons bedrukken
Bidons zijn populaire klassieke relatiegeschenken. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse soorten bidons, variërend van goedkope bidons tot de luxe metalen bidons. Afhankelijk van het materiaal kunnen wij de bidon bedrukken of voorzien van een gravure. Wij kunnen bidons met een bedrukking al leveren vanaf 4 werkdagen en helpen u daarom graag wanneer u op korte termijn een relatiegeschenk nodig heeft.  

Flesjes bronwater met een full colour bedrukt label
Flesjes bronwater zijn een ideale dorstlesser om in te zetten tijdens uw evenement of beurs. Door middel van een full colour bedrukt etiket dat rondom de fles wordt geplaatst is uw merk of logo goed zichtbaar. Optioneel kunt u ook kiezen voor flesjes water met een sportdop. Hiermee is dit geschenk ideaal in te zetten tijdens sportieve evenementen.

Heupflessen met een gravure
Heupflessen zijn populaire relatiegeschenken die veel worden ingezet onder studenten en studentenverenigingen. De meeste heupflessen zijn gemaakt van RVS en daarop adviseren wij een gravure. Dit geeft een luxe uitstraling en zal ook niet makkelijk afslijten. Naast de standaard maten van 150 en 200 ml hebben wij ook een aantal opties met een inhoud van 320 of 500 ml.

Full colour bedrukte koffiebekers
Een koffiebeker bedrukken met uw logo of tekst is een mooie reclamedrager voor uw organisatie. De koffiebeker met logo zal gegarandeerd opvallen. Gebruik bedrukte koffiebekers op kantoor of tijdens een beurs of evenement. Uw huisstijl zal zelfs tijdens het drinken van een kop koffie duidelijk worden gecommuniceerd met een koffiebeker met opdruk. De kartonnen koffiebekers zijn volledig full colour te bedrukken en geven uw reclameboodschap over de gehele beker weer. Full colour bedrukte koffiebekers bieden veel ruimte voor de gewenste bedrukking. De koffiebekers zijn leverbaar in twee verschillende maten. Het standaard model is 7,5 oz (180 ml). Dit model is geschikt voor onder andere de standaard kop koffie of om te gebruiken voor het schenken van frisdrank. Een groter model is de 8 oz (225 ml). Dit model wordt vaak gebruikt voor cappuccino of thee. 

Thermosbekers en -flessen
Een artikel dat zowel in de winter als in de zomer goed van pas komt is de thermosbeker en thermosfles. Dit artikel is verkrijgbaar in veel verschillende modellen en sommige bekers kunnen full colour rondom worden bedrukt. Hierdoor valt uw bedrukking zeker op. Op de metalen thermosbekers is een gravure een mooie methode om uw reclame-uiting weer te geven. Hierdoor blijft uw logo ook bij veelvuldig gebruik goed zichtbaar en het geeft de thermosbeker een luxe uitstraling.

Eenvoudig en snel drinkwaren bedrukken
Het bedrukken van drinkwaren of andere relatiegeschenken is een doeltreffende methode om uw bedrijf of merk te promoten. Als u drinkwaren als relatiegeschenk wilt bestellen, vraagt u gemakkelijk een offerte aan via de website. Wij reageren op korte termijn met een vrijblijvend voorstel. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die drinkwaren als relatiegeschenk bieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Het bedrukken van autoaccessoires als relatiegeschenk is een effectieve methode om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen. Wanneer u een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website. Binnen 1 uur na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Ook wanneer u niet direct een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies.