Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Bidon

Laat een bidon bedrukken met uw bedrijfsgegevens en vergroot zo op eenvoudige wijze uw naamsbekendheid. Bidons en andere drinkwaren zijn populaire klassieke give aways. Bekijk hieronder het ruime assortiment bidons, variërend van goedkope bidons tot de luxe metalen bidons.  U kunt direct vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website of contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

Weergave:TegelsLijst

Bidon bedrukken met logo

Een bidon bedrukken blijkt een echte klassieker! Een bidon bedrukken met logo geeft uw bedrijf of vereniging naamsbekendheid tijdens het sporten, op festivals en vele andere activiteiten. Bidons worden vaak gebruikt in een positieve omgeving en zullen uw boodschap dus goed overbrengen. Uw bedrijf zal met een bedrukte bidon dus niet alleen opvallen op het evenement waar hij wordt uitgedeeld, maar zal voor lange tijd garant staan voor uw naamsbekendheid. Bidons zijn beschikbaar in allerlei kleuren, die daarnaast ook verschillen tussen de dop en de fles. De bidons sluiten daarom altijd perfect aan bij de kleuren van uw bedrijf en bieden hiermee naast het logo nog een extra dimensie aan de herkenbaarheid van het product. Bedrukte bidons kunnen worden uitgedeeld aan veel verschillende doelgroepen. Wij helpen u graag bij de keuze welke bidon het beste bij u en uw doelgroep aansluit.

Bidon met opdruk: de mogelijkheden

De bidons zijn beschikbaar in verschillende materialen, soorten en maten. Dit maakt de keuze voor de beste bidon niet makkelijk. Welke bidon het beste bij u past is afhankelijk van uw budget, hoe u het logo of bedrijfsnaam weer wilt geven en voor welke activiteit u de bidon wilt gebruiken. Een belangrijke keuze is het bepalen van het materiaal van de bidon. Welk materiaal u kiest heeft namelijk invloed op de bedrukkingsmogelijkheden. De metalen bidon heeft een luxere uitstraling. Een metalen bidon bedrukken kan door middel van gravering. De plastic bidons kunnen echter full colour bedrukt worden, waardoor uw boodschap extra opvalt. De verdere keuzes die u maakt bij het bepalen van de meest geschikte bidon zijn geheel persoonlijk en afhankelijk van waar u wil dat uw bedrukte bidon wordt gebruikt. Bidons zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. De meest gebruikte bidon heeft een inhoud van 500 ml. Een grotere bidon inhoud is vaak voor sporters meer praktisch doordat deze minder vaak hoeft te worden bijgevuld. Het type dop waar u voor kiest is afhankelijk van de doelgroep die u wil bereiken. Enkele opties die u hierbij heeft zijn de afsluitbare trektuit of een dopsluiting. Als u een voorkeur heeft voor een duurzaam product dan kunt u kiezen voor bidons die gemaakt zijn van biologisch afbreekbaar materiaal. Interessant voor verenigingen is het bestellen van bidons in combinatie met een bidon tas, die u natuurlijk ook kunt voorzien van uw logo.

Snel leverbare bidons

Heeft u de bidons op korte termijn nodig? Onze snel leverbare bidons zijn leverbaar vanaf 4 werkdagen. De handige sorteerfunctie op onze website biedt u de mogelijkheid een overzicht te krijgen van de snelst leverbare bidons. Bekijk via de website welke bidon het beste bij u past, selecteer de bedrukkingswijze en vraag direct vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook contact opnemen met één van onze medewerkers die u graag willen adviseren bij de bidon die het beste bij uw wensen past.

Goedkope bidons bedrukken

Met een beperkt budget uw boodschap communiceren? Goedkope bidons bedrukken is een effectieve manier om voor weinig geld uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Bedrukte bidons worden het hele jaar gebruikt en hun lange houdbaarheid verzekerd dat uw logo niet éénmalig gezien zal worden. Het is dus een investering die zich voor langere tijd uitbetaald en die door uw doelgroep zeker met enthousiasme zal worden ontvangen. Op onze website staat een ruim aanbod goedkope bidons en hier kunt u tevens direct zien hoeveel de extra bedrukkingskosten zullen zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat onze medewerkers u helpen bij het binnen budget houden van uw activiteit.

Hulp nodig bij de keuze voor bedrukte bidons?

De vele opties bij de keuze voor bedrukte bidons tonen aan dat dit product een populair relatiegeschenk is. Bureka Promotions heeft jarenlange ervaring bij het adviseren van klanten voor de meest geschikte bidon voor uw reclameboodschap. Ook voor het leveren van onbedrukte bidons kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Ontvangt u graag persoonlijk advies bij de keuze voor uw bidon met opdruk? Neem dan contact op met één van onze medewerkers die u graag verder helpen en adviseren bij de verschillende opties voor het bedrukken van uw bidons.