Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Fles Bronwater

Een waterflesje bedrukken kan bij ons tegen de beste prijs. Onze bedrukte waterflesjes zijn namelijk de goedkoopste in de markt. Zoek dus niet verder en bestel uw waterflesjes met logo direct via onze website. Naast de laagste prijs bent u voor de snelheid bij ons ook aan het juiste adres.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Waterflesje bedrukken met logo 

Een waterflesje bedrukken kan bij ons tegen de beste prijs.Wanneer u de keuze heeft gemaakt om promotioneel bronwater in te gaan zetten, dan zijn er een aantal mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit een draaidop of een sportdop. De meest gekozen flesjes water met logo zijn de flesjes met draaidop. Zeker bij niet sport gerelateerde evenementen heeft deze variant meestal de voorkeur. Is uw keuze gevallen op een draaidop? Dan kunt u ook nog kiezen tussen het flesje bronwater 330 ml met draaidop, het blauwe flesje bronwater 330 ml met draaidop of het flesje bronwater 500 ml met draaidop. Het goedkoopste en hierdoor ook meest verkochte flesjes is het transparante flesje met een inhoud van 330 ml. De transparante flesjes zijn leverbaar met een gekleurde dop. Daarnaast kan het 330 ml flesje met een metallic etiket geleverd worden.  Uw logo bedrukken wij altijd in full colour en all-over op het etiket. Het etiket heeft een groot bedrukkingsformaat waardoor uw logo of beeldmerk rondom en goed zichtbaar is.

Bedrukte waterflesjes met sportdop

Flesjes water bedrukken kan zoals gezegd dus op het etiket en volledig rondom. Naast de flesjes met draaidop kunt u bij ons ook flesjes met een sportdop vinden. Net zoals bij de draaidop heeft u bij de sportdop ook de keuze uit een aantal varianten, namelijk: het flesje bronwater 330 ml met sportdop, het blauwe flesje bronwater 330 ml met sportdop, het flesje bronwater 500 ml met sportdop en het blauwe flesje bronwater 500 ml met sportdop. Al deze varianten zijn ideaal om in te zetten tijdens een sportevenement. Deel ze bijvoorbeeld uit bij een drinkpost aan de deelnemers van uw evenement. Of geef ze weg aan de bezoekers van uw evenement en zorg voor een beetje verfrissing langs de lijn.

Glazen waterfles bedrukken

Naast onze PET waterflesjes hebben wij ook een tweetal glazen waterflessen in ons assortiment. Dit zijn namelijk de glazen bronwater fles 330 ml en de 750 ml glazen fles met bronwater. Deze glazen variant met bronwater is zeer geschikt wanneer u een iets luxer flesje uit wilt delen. Vaak zijn ze dan ook terug te vinden bij horeca gelegenheden of hotels. Waar het 330 ml model vooral aan één persoon uitgedeeld zal worden is de 750 ml fles meer geschikt voor team- en / of groepsuitjes. Dit formaat leent zich namelijk erg goed voor het inschenken van meerdere glazen.

Wanneer u op korte termijn op zoek bent naar bedrukte waterflesjes bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen 5 werkdagen heeft u namelijk uw bronwater voorzien van een logo of een speciaal ontwerp in huis. Voordat wij uw waterfles bedrukken krijgt u van ons een digitale proef, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het uiteindelijke product.