Glaswerk

Glazen met opdruk van uw eigen logo en/of tekst

Een glas is een erg origineel artikel om cadeau te geven aan uw relaties. Daarnaast is deze ook erg effectief om uw naamsbekendheid te verhogen. Zo is een bedrukt glas bijvoorbeeld een veelgebruikt artikel dat dagelijks onder het oog van uw relaties valt. Hierdoor is dit artikel perfect om te laten bedrukken met logo en/of tekst. De kleuren van de opdruk kunt u helemaal zelf bepalen, waardoor het mogelijk wordt om uw eigen huisstijl goed terug te laten komen.

 

Bedruk glazen zoals theeglazen en champagneglazen

Het assortiment glazen is zeer divers. U heeft een ruime keuze uit allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukte theeglas voor in de bedrijfskantine of laat whiskyglazen bedrukken met uw logo als eindejaarsgeschenk. Voor iedere gelegenheid en doelgroep vind u een passende glas die u kunt laten bedrukken. Naast de glazen kunt u kiezen voor handige drinkflessen voor onderweg. Deze zijn ook perfect te bedrukken met uw logo en kunnen gemakkelijk meegenomen worden door uw relaties. Hierdoor wordt uw bereik nog groter dan u in eerste instantie zou denken.

 

Uw eigen bedrukte glazen in de bedrijfskantine

Laat ook glazen bedrukken met uw logo voor eigen gebruik. De bedrukte glazen zijn perfect om te gebruiken in uw bedrijfskantine. Een erg originele manier om uw huisstijl goed terug te laten komen, waardoor er ook een professionele uitstraling ontstaat in uw hele bedrijf. Laat de glazen ook bedrukken met een originele en unieke tekst en geef deze weg aan uw medewerkers. Hierdoor zullen zij zich meer verbonden voelen met het bedrijf. Dit unieke kleinigheidje zorgt voor een groot effect bij al uw medewerkers. U kunt de glazen ook combineren met gepersonaliseerd servies, zoals borden, mokken etc. Wilt u er voor zorgen dat de glazen geen kringen op uw tafels achter laten? Combineer ze dan meteen met onze bedrukte bierviltjes.

 

Levering van bedrukte glazen binnen 8 werkdagen

U hoeft gelukkig niet lang te wachten op uw bedrukte glazen. U kunt uw bestelling eenvoudig online of telefonisch doorgeven. Nadat u al uw wensen heeft doorgegeven ontvangt u van ons een digitale drukproef ter goedkeuring. Hier kunt u precies op zien of de glazen met opdruk aan uw wensen voldoet. Wanneer u akkoord geeft zullen wij de glazen bedrukken. Binnen 8 werkdagen heeft u uw glazen met opdruk al in huis.