Productfilter

Geen filteropties mogelijk

IJsglazen

Bij Bureka Promotions is het mogelijk om ijsglazen te laten bedrukken of graveren met een persoonlijke boodschap, afbeelding of logo naar keuze. Dit is een leuke manier om een persoonlijk tintje te geven aan glazen die gebruikt worden om drankjes koel te houden. Het bedrukken of graveren van ijsglazen kan een mooie toevoeging zijn aan bijvoorbeeld feesten, evenementen of als relatiegeschenk.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

IJsglazen bedrukken 

IJsglazen bedrukken of graveren is een geweldige manier om uw drankjes een persoonlijk accent te geven. Bij Bureka Promotions bieden wij een breed scala aan ijsglazen die u kunt laten bedrukken of graveren met een tekst, afbeelding of logo naar keuze. Het is een geweldige manier om uw merk of boodschap op een unieke en creatieve manier te promoten.

Onze bedrukte en gegraveerde ijsglazen zijn perfect voor feesten, evenementen of als relatiegeschenk. Het is een geweldige manier om uw gasten of klanten te verrassen met een persoonlijk cadeau dat ze kunnen gebruiken en koesteren. Onze ijsglazen zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor zowel koude als warme dranken.

Als u kiest voor bedrukte ijsglazen, kunt u uw ontwerp naar ons sturen en wij zorgen ervoor dat het perfect wordt afgedrukt op de glazen. Of u nu kiest voor een eenvoudige tekst of een kleurrijke afbeelding, wij zorgen ervoor dat uw ontwerp er geweldig uitziet op onze ijsglazen. Bedrukte ijsglazen zijn perfect voor het promoten van uw bedrijf, evenement of merk.

IJsglazen graveren

Als u op zoek bent naar iets meer verfijnd en duurzaam, dan zijn onze gegraveerde ijsglazen misschien wel de juiste keuze voor u. Gegraveerde ijsglazen hebben een elegante uitstraling en kunnen uw logo of ontwerp op een prachtige manier presenteren. Het graveren van ijsglazen zorgt voor een duurzame en langdurige afwerking, wat ervoor zorgt dat uw ontwerp er geweldig uitziet op de glazen.

Onze bedrukte en gegraveerde ijsglazen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Of u nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of iets meer unieks, wij hebben een breed scala aan ijsglazen waaruit u kunt kiezen. Bovendien bieden wij een snelle en betrouwbare service, waardoor u uw bedrukte of gegraveerde ijsglazen snel en efficiënt in huis heeft.

Kortom, bedrukte of gegraveerde ijsglazen zijn een geweldige manier om uw drankjes een persoonlijk accent te geven en uw merk of boodschap op een unieke manier te promoten. Bij Bureka Promotions bieden wij een breed scala aan ijsglazen die u kunt laten bedrukken of graveren met uw ontwerp naar keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze ijsglazen en hoe wij u kunnen helpen uw drankjes een persoonlijk tintje te geven.