Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Heupflessen

Zeker onder studenten en studentenverenigingen is een heupfles bedrukken erg populair. Door zijn handzame formaat en de mogelijkheid om hem af te sluiten kan hij namelijk overal mee naartoe genomen worden. Omdat de meeste heupflessen gemaakt zijn van RVS adviseren wij om ze niet te bedrukken maar te graveren. Hierdoor voorkomt u namelijk dat het logo na verloop van tijd van de fles afslijt. Zowel de bedrukte als de gegraveerde heupflessen zijn vanaf 25 stuks leverbaar. Daarnaast kunnen wij onze heupflacons al binnen 4 of 5 werkdagen leveren. Naast standaard flessen hebben we ook speciale sets. Deze bestaan meestal uit een fles, shot glaasjes en een schenktuit. De standaard flessen zijn in verschillende formaten en dus ook met een verschillende inhoudsmaat leverbaar. De meest gangbare inhoudsmaten liggen tussen de 150 en 200 ml. Echter hebben we ook grotere flessen met een inhoud van 320 of 500 ml. Voor zowel de grote als de kleine dorst kunt u dus bij ons terecht.

Weergave:TegelsLijst
 • HipFlask 200 ml heupfles

  HipFlask 200 ml heupfles

  € 4,34
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • MUSE. Veldfles 180 ml

  MUSE. Veldfles 180 ml

  € 3,44
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Hipflask Bamboo 200 ml heupfles

  Hipflask Bamboo 200 ml heupfles

  € 5,12
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • NOVAK. Heupfles en beker set

  NOVAK. Heupfles en beker set

  € 9,31
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Gegraveerde Heupfles

Op metalen artikelen is het mogelijk om uw logo met een lasergravure op het artikel te plaatsen. Hierbij wordt er met een laserstraal met grote precisie een decoratie in het oppervlakte gelaserd. De bovenlaag wordt hierbij verwijderd en de ondergrond kleur van het artikel zal zichtbaar worden. In tegenstelling tot een bedrukking is het hierbij niet mogelijk om een kleur voor de decoratie te kiezen. De basiskleur van het artikel is namelijk bepalend voor de kleur. Het voordeel is echter wel dat een gravering slijtvaster is en dus gedurende de gehele levensduur van het artikel zichtbaar zal blijven. Een bedrukking daarentegen kan op een metalen artikel naar verloop van tijd afslijten. De hechting op metalen artikelen is minder. Hierdoor en door wrijving en het contact met water en zweethanden kan de bedrukking er dus na veelvuldig gebruik af slijten.

Bedrukte veldfles
Heupflessen worden in de volksmond ook wel veldflessen of heupflacons genoemd. Zoals eerder aangegeven zijn de meeste modellen gemaakt van RVS waardoor ze minder geschikt zijn voor een bedrukking. Echter bevat ons assortiment ook een deels houten heupfles en een heupfles met lederen zakje. Beide artikelen zijn geschikter om te bedrukken waardoor u de kleuren van uw logo aan kunt brengen. Daarnaast bevat ons assortiment een aantal sets die in een luxe doosje verpakt zitten. Ook deze doosjes zijn zeer geschikt voor een bedrukking. Wilt u dus een heupfles bedrukken, dan is het aan te raden om voor een van deze modellen te kiezen.