Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Koffie kopjes

Een kop en schotel bedrukken is een ideale manier om uw bedrijf te promoten. Deze functionele promotiemiddelen worden dagelijks gebruikt en zijn hierdoor zeer geschikt om in te zetten in uw organisatie. Hieronder ziet u ons grote assortiment kop en schotels, ze zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren.  Bent u op zoek naar een specifiek model of kleur? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, wij helpen u hier namelijk graag bij verder. Via de website vraagt u eenvoudig een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Laat een koffiekopje bedrukken bij Bureka Promotions

Breng uw bedrijf of merk op doeltreffende manier onder de aandacht en laat een koffiekopje bedrukken met uw logo. Gebruik dit serviesgoed in uw organisatie of geef het cadeau bij een jubileum of als eindejaarsgeschenk. Bijna iedereen zal uw geschenk gebruiken, waardoor een kop en schotel een ideaal promotiemiddel is. Bij Bureka Promotions vindt u een ruime keuze aan kop en schotels in diverse kleuren en uitvoeringen. Tevens leveren we ook mooie cappuccino sets en ontbijtsets.

Een mooi visitekaartje voor in de horeca
Ons servies is bovendien ideaal in te zetten in de horeca. Laat u kop en schotel bedrukken met uw logo om goed onder de aandacht te blijven bij uw klanten. Het is ook mogelijk om uw logo te combineren met een tekst. Hierdoor heeft u een mooi visitekaartje op tafel staan dat dagelijks kan worden ingezet. 

Eenvoudig en snel uw bedrukte serviesgoed bestellen
Een kop en schotel bedrukken is een visitekaartje voor uw organisatie, uw klanten en zakenrelaties worden continue aan uw bedrijf of merk herinnerd. Als u de perfecte kop en schotel gevonden heeft, vraagt u eenvoudig via de website een offerte aan. Wij reageren op korte termijn met een vrijblijvend voorstel. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.