Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Opvouwbare drinkfles

Laat handige opvouwbare drinkflessen bedrukken met uw logo of tekst en verras uw relaties. Wij hebben deze drinkflessen in verschillende kleuren en leveren deze af op een locatie in Nederland of België. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel 0598-201722.

Weergave:TegelsLijst
 • Waterzak met karabijn haak 500 ml leeg

  Waterzak met karabijn haak 500 ml leeg

  € 1,04
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Drinkfles van silicone

  Drinkfles van silicone

  € 9,69
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Opvouwbare drinkfles bedrukken met logo

Opvouwbare drinkfles laten bedrukken met uw bedrijfslogo, uw slogan of een andere tekst? Wij kunnen dit snel en netjes voor u doen dankzij onze verschillende bedrukkingstechnieken. We zorgen voor een opdruk in de kleur die u wilt, gegraveerd of zelfs in full colour. Onze medewerkers kunnen u informeren over de mogelijkheden en adviseren over een passend relatiegeschenk voor uw situatie en organisatie.

Opvouwbare drinkflessen als giveaways

Gebruik opvouwbare drinkflessen als verrassende giveaway. Geef ze aan klanten, medewerkers, leveranciers of andere relaties. Laat deze opvouwbare drinkflessen bedrukken met uw logo of tekst en bestel deze online. De drinkflessen kunt u bestellen in kleine oplage en ook laten bedrukken in kleine oplage. Weet u niet of uw logo wel geschikt is om drukken? Onze medewerkers kunnen u adviseren op basis van het gekozen artikel en het te drukken logo.

Opvouwbare drinkflessen met bedrukking

Opvouwbare drinkflessen met bedrukking zijn zeer geschikt om in te zetten als promotieactie tijdens een beurs, congres of ander evenement. Door het logo te drukken op de drinkfles zullen potentiële klanten uw organisatie leren kennen en zullen bestaande klanten worden herinnerd aan uw organisatie. Wanneer u een offerte aanvraag doet zit u nog nergens aan vast. Wij sturen u eerst de offerte en een digitale opzet toe ter goedkeuring.

Wanneer u akkoord gaat hiermee wordt de order verder verwerkt en verzonden naar de gewenste locatie.