Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Plastic Beker

Laat een plastic beker bedrukken en vergroot zo uw naamsbekendheid bij een breed publiek. Als de werkzaamheden van uw doelgroep plaatsvinden in een dynamische omgeving is het aan te bevelen te kiezen voor een plastic beker met opdruk. U voorkomt zo scherven en zo bent u verzekerd dat uw beker met logo lang mee zal gaan. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor vragen kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies.

 

Weergave:TegelsLijst
 • snel geleverd
  Arena 375 ml kunststof beker

  Arena 375 ml kunststof beker

  € 0,93
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Plastic beker bedrukken

Zowel zakelijk als privé zijn de bedrukte plastic mokken een vaak gebruikt product. Het voordeel van de plastic mokken is dat ze lang mee zullen gaan en zo uw boodschap voor langere tijd overbrengen. In een zakelijke omgeving is het soms belangrijk dat er producten worden gebruikt die niet breekbaar zijn. Een plastic mok met logo is dan een goed alternatief voor de standaard mokken. Ook privé is een bedrukte plastic mok een product dat gebruikt kan worden als uw doelgroep bijvoorbeeld bestaat uit gezinnen met jonge kinderen. De plastic mokken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en in combinatie met de bedrukkingsopties kunt u altijd een plastic mok samenstellen die aansluit bij uw huisstijl. Full colour bedrukte plastic mokken kunnen uw logo of tekst over de gehele mok bedrukken en zullen hiermee het meest in het oog springen. Sommige mokken in ons assortiment zijn gemaakt van gerecycled plastic en zijn dus uitermate geschikt voor een milieuvriendelijke actie.

Naast de plastic mokken kunt u bij Bureka Promotions ook terecht voor bedrukte plastic bekers. Bij steeds meer evenementen en festivals wordt het gebruik van plastic bekers verplicht. Plastic bekers bedrukken met uw logo geeft u de mogelijkheid dit probleem op te lossen en tegelijkertijd de naam van uw bedrijf of evenement nog extra te promoten. Bedrukte plastic glazen hebben daarnaast als voordeel dat ze gewoon kunnen worden weggegooid en geen scherven achterlaten. Plastic glazen bedrukken kan vanaf een hogere oplage, waarmee wij u de garantie kunnen bieden voor het leveren van goedkope bedrukte plastic glazen. Maak uw evenement compleet en vraag vrijblijvend een offerte aan voor het bedrukken van plastic glazen.

Plastic bekers met deksel
Verschillende plastic bekers in ons assortiment zijn voorzien van een deksel. Dit maakt ze uitermate geschikt voor het gebruik door kinderen en doordat de meeste artikelen zijn voorzien van een rietje voorkomt dit morsen. Een bedrukte plastic beker met deksel zal dankbaar in gebruik worden genomen en uw bedrijf positief onder de aandacht brengen. De plastic bekers met rietje zijn beschikbaar in verschillende kleuren en in combinatie met de bedrukkingsmogelijkheden maakt dit product een mooie reclamedrager voor uw organisatie.

Plastic mokken, bekers of glazen bestellen bij Bureka Promotions
Goedkope plastic glazen, mokken of bekers kunt u uitzoeken met behulp van de handige sorteerfunctie op onze site. U heeft zo direct een overzicht van de voordeligste producten in ons assortiment. De plastic bekers zijn leverbaar vanaf 5 werkdagen zodat wij u kunnen helpen bij een spoedbestelling van dit product. Neem contact op met onze medewerkers die u graag meer informatie willen geven over plastic glazen bedrukken, plastic mokken met logo of plastic bekers bedrukken. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.