Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Thermosbeker

Zowel in de winter als in de zomer blijven de drankjes van uw doelgroep op temperatuur als u een thermosbeker bedrukken inzet als relatiegeschenk. Een thermosbeker met logo zal het gehele jaar worden gebruikt en uw naamsbekendheid continu vergroten. Een bedrukte thermosbeker is verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Denk bijvoorbeeld aan een thermosbeker met of zonder deksel en de vele verschillende materialen van de bekers. Het materiaal van de thermosbeker is bepalend voor de manier waarop uw logo of tekst kan worden aangebracht.  Via onze website kunt een vrijblijvende offerte aanvragen. Als u vragen heeft over een thermosbeker bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Voor een thermosfles met logo kunt u kijken in onze categorie Thermosflessen.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte thermosbekers als relatiegeschenk

Een thermosbeker bedrukken geeft uw medewerkers of relaties het gemak dat hun drinken op temperatuur blijft terwijl u werkt aan het vergroten van uw naamsbekendheid. De thermosbeker met opdruk zal veelvuldig bij de hand worden genomen en uw organisatie bij ieder gebruik promoten. Een bedrukte thermosbeker zal zowel zakelijk als privé gebruikt worden. Sommige thermosbekers in ons assortiment zijn lekvrij en deze thermosbekers bedrukken kunt u bijvoorbeeld doen als uw doelgroep veel onderweg is in de auto. Belangrijk om rekening mee te houden bij de keuze voor uw thermosbeker met logo is of deze vaatwasmachinebestendig moet zijn. Dit staat over het algemeen aangegeven op de productpagina, maar bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. De thermosbekers in ons assortiment verschillen sterk in model en grootte. Niet alleen het model van de beker is verschillend, maar ook het model van de deksel. Denk bijvoorbeeld aan een deksel met of zonder drinkmogelijkheid. Bij de thermosbekers die gebruikt kunnen worden in de auto zit een mogelijkheid om de deksel met één hand te openen. Een andere keuze is een thermosbeker met of zonder handvat. Daarnaast is er nog het verschil tussen enkel- of dubbelwandige thermosbekers. Dit zijn een aantal voorbeelden van de functionele verschillen waar u rekening mee moet houden bij de keuze voor een thermosbeker bedrukken. Een ander belangrijk verschil is natuurlijk het materiaal van de thermosbeker, bijvoorbeeld plastic, kunststof of roestvrijstaal. De mogelijke bewerkingstechniek is afhankelijk van het materiaal van de beker. Thermosbekers bedrukken is mogelijk in één of meerdere kleuren en zelfs een full colour bedrukking is mogelijk. Voor een subtiele en slijtvaste weergave van uw logo of tekst kunt u bij de metalen bekers kiezen voor een thermosbeker graveren. De thermosbekers zijn leverbaar in diverse kleuren en kleurencombinaties en in combinatie met de uiteenlopende bewerkingstechnieken kunt u altijd een thermosbeker samenstellen die aansluit bij uw wensen. Om de thermosbeker met logo volledig aan te laten sluiten bij uw huisstijl kunt u er bij sommige bekers voor kiezen ook de verpakking van de thermosbeker te bedrukken met uw reclame-uiting. Een thermosbeker bedrukken kunt u inzetten voor iedere doelgroep en zal uw reclameboodschap voor lange tijd communiceren.

Snel en goedkoop een thermosbeker bedrukken
De thermosbekers in ons assortiment verschillen erg in prijs en u kunt dus altijd een thermosbeker bedrukken die past binnen uw budget. Zet een thermosbeker met logo in als geschenk voor uw medewerkers of verras uw relaties met een luxe thermosbeker met opdruk. Een bedrukte thermosbeker zal zowel de warme als de koude dranken geruime tijd op temperatuur houden. Op de productpagina kunt u de samenstelling van uw thermosbeker bepalen, zoals de kleur, bewerkingstechniek en eventuele aanvullende opties. Door gebruik te maken van de sorteerfunctie op onze website krijgt u een overzicht van de goedkope bedrukte thermosbekers en de snel leverbare thermosbeker met logo. Wij helpen u ook graag met het leveren van onbedrukte thermosbekers. Als u op zoek bent naar thermosbekers in een kleine oplage kunnen wij deze leveren vanaf 10 stuks. Bent u met spoed op zoek naar een bedrukte thermosbeker? Wij leveren de thermosbeker met opdruk binnen 4 werkdagen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. Neem contact op met onze medewerkers als u vragen heeft over een thermosbeker bedrukken. Heeft u interesse in thermosflessen bedrukken? Bekijk dan onze aparte categorie Thermosflessen.