Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Koptelefoon

Hoofdtelefoon bedrukken

Verras uw klanten en zakenrelaties en laat een hoofdtelefoon bedrukken met uw logo. Een koptelefoon bedrukken is een wat duurder relatiegeschenk en uw relaties die dit product ontvangen zullen zich hierdoor extra gewaardeerd voelen. Een bedrukte koptelefoon zal vaak worden gebruikt en door hun lange levensduur zal een hoofdtelefoon met logo uw bedrijf voor langere tijd promoten. De hoofdtelefoons in ons assortiment zijn verkrijgbaar in veel verschillende prijsniveaus. Hierdoor kunt u altijd een hoofdtelefoon bedrukken die aansluit bij uw budget.

Weergave:TegelsLijst

Koptelefoon bedrukken is het geschenk voor uw bedrijf

Uw relaties laten genieten van muziek en tegelijkertijd uw naamsbekendheid vergroten is mogelijk met een koptelefoon met logo. Dit originele relatiegeschenk geeft uw doelgroep de mogelijkheid hun favoriete muziek te streamen op ieder gewenst moment. Zowel zakelijk als privé kunnen de koptelefoons gebruikt worden en ze staan hierdoor dagelijks onder de aandacht bij uw doelgroep. Een bedrukte koptelefoon is een persoonlijk geschenk en zal hierdoor meestal gebruikt worden door de relaties waaraan u hem geeft. Uw boodschap wordt zo gegarandeerd gezien door de mensen waar hij voor bedoeld is. Een opvouwbare koptelefoon bedrukken heeft als voordeel dat deze makkelijk is mee te nemen op reis. De uiteenlopende bedrukkingswijzen bieden de mogelijkheid een koptelefoon in huisstijl te creëren. Bij sommige koptelefoons kunt u de oorschelp via doming laten bedrukken. Doming is een techniek waarbij een 3D-versie van het drukbeeld, bijvoorbeeld een logo, wordt gemaakt door middel van een halfronde vorm die zorgt voor een koepelvormige verhoging van de opdruk. Voor de meest optimale herkenbaarheid van de bedrukte hoofdtelefoon kunt u de schelp, band en verpakking volledig naar uw wensen laten bedrukken. De aansluiting van de koptelefoon verschilt van kabel tot bluetooth, waarbij het bereik en kwaliteit van de hoofdtelefoon vaak wordt vermeld bij het artikel. U kunt koptelefoons bedrukken met een ingebouwde microfoon zodat u deze ook kunt gebruiken tijdens telefoongesprekken. Een unieke hoofdtelefoon in ons assortiment is de hoofdtelefoon die is ingebouwd in een fleece hoofdband. Het uitzoeken van een geschikte hoofdtelefoon met logo is door de verschillende technologische specificaties vaak niet gemakkelijk. Onze medewerkers helpen u daarom graag bij verdere vragen over hoofdtelefoons bedrukken.

Goedkoop en snel koptelefoons bedrukken
Een koptelefoon bedrukken is geen alledaags relatiegeschenk en u zult zich hiermee zeker onderscheiden. Uw relaties zullen de hoofdtelefoon met logo gebruiken als ze onderweg zijn met de trein naar het werk of tijdens een ontspannen vakantie in de zon. De handige sorteerfunctie op onze website geeft u de mogelijkheid een overzicht te krijgen van de goedkope bedrukte hoofdtelefoons of snel leverbare koptelefoons met logo. Met een minimale levertijd van 4 werkdagen kunnen wij u van dienst zijn bij spoedbestellingen. De hoofdtelefoons in ons assortiment kunnen geleverd worden vanaf 25 stuks. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website voor het bedrukken van een koptelefoon met logo. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met onze medewerkers. Als u op zoek bent naar oordopjes bedrukken dan verwijzen we u graag door naar onze aparte categorie Oordopjes.