Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Schermreinigers

Bedrukte beeldschermreinigers zijn functionele promotieartikelen die breed inzetbaar zijn. Daarnaast zal dit artikel herhaaldelijk gebruikt worden waardoor uw bedrijfslogo of tekst telkens terugkeert.  Hieronder vindt u ons gehele assortiment screencleaners. Vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Laat schermreinigers bedrukken 

U wilt schermreinigers bedrukken? Breng uw organisatie onder de aandacht met een bedrukte beeldschermreiniger. Deel hem bijvoorbeeld uit tijdens een beurs of evenement. Onze screen cleaners zijn in verschillende kleuren en vormen leverbaar en daarnaast te voorzien van een bedrukking. De hardloper uit ons assortiment is de full colour bedrukte screencleaner en muismat in een.

Schermreinigers zijn in verschillende varianten leverbaar en zorgen voor een blijvende indruk. Herhaaldelijk gebruik vergroot uw naamsbekendheid zonder dat u daar veel energie in hoeft te steken. Zoek snel en eenvoudig de geschikte screencleaner voor u organisatie. Wanneer u de geschikte reiniger heeft gevonden kunt u via de website een offerte aanvragen. Wij reageren zo spoedig mogelijk met een vrijblijvend voorstel. Heeft u de voor u geschikte schermreiniger niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u om het juiste geschenk te vinden.