Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Selfie-Stick

Een selfie stick bedrukken is een modern relatiegeschenk die gebruikt zal worden op speciale momenten. Een selfie stick met logo geeft uw doelgroep de mogelijkheid nog betere foto’s te maken. Een bedrukte selfie stick kan door zijn kleine formaat gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen.  Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website of neem contact op met onze medewerkers als u vragen heeft over een selfie stick bedrukken.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Selfie Stick bedrukken met logo

Zorg ervoor dat uw doelgroep de speciale gebeurtenissen optimaal vast kan leggen en laat een selfie stick bedrukken met uw logo. Een selfie stick met logo zal voornamelijk worden gebruikt door een jongere doelgroep, maar is bij een steeds bredere doelgroep een veel gebruikt product. De bedrukte selfie stick zal uw naamsbekendheid bij ieder gebruik vergroten. Zet een selfie stick met opdruk in als giveaway tijdens een evenement of geef hem cadeau aan uw medewerkers of relaties. U kunt ook kiezen voor een selfie maker bedrukken. Selfie makers zijn kleine afstandsbedieningen die via een bluetooth connectie contact maken met de smartphone. Met een druk op de afstandsbediening zal de telefoon een foto maken. Een selfie maker met logo kan worden meegenomen in de broekzak en is de kleine variant van de selfie sticks. Een selfie stick kan echter ook met gemak worden meegenomen in een tas of koffer. De selfie stick met logo kan over de gehele wereld gebruikt worden. Het voordeel van selfie sticks bedrukken is dat deze op meerdere posities bedrukt kan worden, waardoor uw reclame-uiting nog beter zichtbaar is. Een bedrukking is mogelijk in één of meerdere kleuren en om uw logo er echt uit te laten springen kunt u kiezen voor een full colour bedrukte selfie stick. Een selfie stick graveren is mogelijk bij een roestvrij stalen selfie stick en zorgt voor een slijtvaste en mooie weergave van uw logo. Onze selfie sticks en selfie makers zijn leverbaar in diverse modellen. Om een overzicht te krijgen in de mogelijke bewerkingstechnieken per model kunt u kijken op de productpagina. Hier staan ook de diverse kleuren waarin de selfie stick leverbaar is. De verschillende kleuren waarin de selfie sticks beschikbaar zijn in combinatie met de uiteenlopende bewerkingstechnieken verzekert dat u een selfie stick kunt samenstellen die aansluit op uw wensen. Als u op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk dan heeft u met een selfie stick bedrukken voldoende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Selfie stick bedrukken bij Bureka Promotions
Laat een selfie stick bedrukken met uw reclame-uiting en u bent verzekert van een langdurige communicatie van uw reclameboodschap. Met een bedrukte selfie stick zal uw logo of tekst niet alleen gezien worden door de gebruiker, maar bijvoorbeeld ook door degene die mee op de foto gaan. Alle memorabele momenten kunnen voor altijd worden vastgelegd met een selfie stick met logo. Maak gebruik van de handige sorteerfunctie om een overzicht te krijgen van onze goedkope bedrukte selfie sticks of de snel leverbare selfie sticks met opdruk. De selfie sticks en selfie makers verschillen erg in prijs en u kunt dus altijd selfie sticks bedrukken die passen binnen uw reclamebudget. Naast de bedrukte selfie sticks kunt u bij ons ook terecht voor het leveren van onbedrukte selfie sticks. Een selfie stick met opdruk leveren wij vanaf een kleine oplage van 25 stuks. Bij spoedleveringen kunnen wij u helpen doordat wij de bedrukte selfie stick binnen 4 werkdagen kunnen leveren. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem contact op met onze medewerkers die u graag voorzien van een persoonlijk advies over een selfie stick bedrukken.