Klokken

Laat een klok bedrukken als relatiegeschenk

Verzeker dat uw medewerkers of relaties altijd bij de tijd zijn en laat een klok bedrukken met uw logo of tekst. Een klok met opdruk zal dagelijks meerdere keren worden bekeken en brengt uw boodschap dus veel onder de aandacht. Zowel op kantoor als in huis zal een bedrukte klok worden gebruikt en deze staat hiermee garant voor een continue communicatie van uw boodschap. De kleine bureauklokken zijn een leuke give away op uw evenement en vormen een blijvend aandenken aan uw organisatie. Ons assortiment bestaat uit zowel digitale klokken als analoge klokken. Is uw bedrijf internationaal actief? Creëer uw eigen wereldklok met logo en bezorg uw medewerkers of relaties een functioneel relatiegeschenk. De standaard wandklok met logo is leverbaar in verschillende modellen. Enkele van deze modellen zijn te verkrijgen met verschillende kleuren wijzerplaat waardoor deze gegarandeerd aansluiten bij uw huisstijl. Wilt u dat de klok echt opvalt? Laat dan de wijzerplaat full colour bedrukken en u staat ongetwijfeld onder de aandacht van uw doelgroep. U kunt ook diverse kinderklokken bedrukken, bijvoorbeeld klokken in de vorm van een beer of een kat.

Verschillende speciale klokken
Bent u op zoek naar een klok met logo, maar wilt u dit graag combineren met een andere functionaliteit? Denk dan bijvoorbeeld aan een bureaustandaard met een ingebouwde klok of een zaklamp voorzien van een multifunctionele klok. Sommige klokken zitten ingebouwd in een doosje en u kunt dan uw logo laten bedrukken op het doosje. De klokken gecombineerd met een fotolijstje staan mooi op het bureau van uw relaties. Deze combinaties zijn originele alternatieven voor de normale klokken en brengen uw organisatie op een leuke manier onder de aandacht.

Wekker met logo
Naast de verschillende klokken kunt u bij ons ook terecht voor een wekker met logo. Een wekker bedrukken met uw bedrijfsgegevens zal u dagelijks onder de aandacht brengen bij uw doelgroep. Als aanvulling op de standaard bedrukte wekker bevat ons assortiment ook enkele reiswekkers. Een reiswekker bedrukken is een goed geschenk als uw doelgroep veel zakelijk reist, maar kan natuurlijk ook worden gebruikt tijdens een vakantie met het gezin.

Klokken bedrukken bij Bureka Promotions
Een klok met logo zal een prominente plaats innemen op kantoor of in huis. Wij helpen u graag als u op zoek bent naar een wandklok met logo of een bureauklok bedrukken. Onze klokken zijn bedrukt leverbaar vanaf 4 werkdagen, waardoor wij u van dienst kunnen zijn bij spoedbestellingen. Met de sorteerfunctie op onze website kunt een snel overzicht krijgen van onze goedkope bedrukte klokken. Naast de bedrukte klokken kunt u ook bij ons terecht voor onbedrukte klokken. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact op met onze medewerkers voor een persoonlijk advies over uw klok met logo.