Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Wandklok bedrukken

Voor iedereen is de tijd van essentieel belang. Of het nou een moment van afleveren, een moment van samenkomen of een andere afspraak betreft. Je komt gewoon op tijd. Om een goed inzicht te hebben in de tijd is het beschikken over een goede wandklok aan de muur een goed idee. Iedere keer dat iemand op een bedrukte klok kijkt, is ook een kans voor een bedrijf om onder de aandacht te komen. Laat daarom klokken bedrukken met logo en maak opvallende reclame. Voor vragen rondom klokken met opdruk zijn we bereikbaar op +31 598-201722 of stuur een mailtje naar info@bureka.nl

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Wandklokken bedrukken met logo

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte wandklok ter promotie en ondersteuning van je marketingacties. Door wandklokken te bedrukken met opdruk en in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid wordt vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope wandklokken voldoende op voorraad. De muur klok met personalisering bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking.

Bedrukte wandklokken als relatiegeschenk

Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte wandklokken als attentie een leuk en vriendelijk gebaar. Dit geldt overigens niet alleen voor een muurklok, maar ook voor een tafelklok en andere digitale klokken. De ontvangers van de wandklokken met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen wanneer de wandklokken worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel wandklokken nodig hebben, zijn wij graag van dienst. Wij kunnen snelle levertijden garanderen, doordat we over een grote voorraad logoklokken beschikken. Bij de groothandel Bureka Promotions werken we met een minimale afname. Klokken laten bedrukken is bij ons mogelijk in een kleine oplage van 5 stuks.

Welke soorten wandklokken zijn er?

Er zijn veel soorten wandklokken, denk aan ronde klokken (let op: AA-batterij niet meegeleverd bij de ronde wandklok), vierkante klokken, een analoge klok, goedkope klokken, een rechthoekige wandklok of een reclameklok. Of wordt het toch een luxe klok zoals een wandklok met weerstation? Dit relatiegeschenk is uitstekend te combineren met activity trackers of luxe pennen. Is het wenselijk dat de klok op stoom werkt of prefereer je het gebruik van een AA-batterij? Een klok bedrukken kan op verschillende manieren. Denk na over de soort bedrukking; een klok bedrukken is namelijk mogelijk met verschillende druktechnieken. Wil je een opdruk in één kleur of ga je voor een bedrukking in full colour?

Wat is een digitale drukproef?

Voorafgaand aan de bestelling zullen wij je het gratis digitale drukvoorstel toesturen. Op deze manier heb je een goed beeld van hoe wij de wandklokken bedrukken met jouw logo of reclametekst; ontvang gratis dit voorstel om de logo-opdruk op de wandklok te kunnen zien. Ook voor andere relatiegeschenken, zoals eco tassen, mokken bedrukken, touchscreen pennen of auto-accessoires staan we graag voor je klaar.

Contact met Bureka Promotions

Heb je vragen over hoe wij een wandklok bedrukken? Neem voor persoonlijk advies dan contact op met het verkoopteam van Bureka Promotions, groothandel en specialist in het leveren van bedrukte klokken. Je kunt ons het makkelijkst bereiken via de mail op info@bureka.nl of telefonisch via +31 0598-201722. Kortom: wandklokken laten bedrukken doe je bij Bureka Promotions