USB Stick

USB stick bedrukken met logo

USB stick bedrukken met uw logo is onderdeel van ons grote aanbod computer gerelateerde relatiegeschenken. Bedrukte USB sticks zijn een praktisch relatiegeschenk om weg te geven op evenementen of bij presentaties aan klanten. Zet de bestanden die u wilt delen met uw relaties op de USB sticks met logo en u geeft een blijvende herinnering aan uw relaties. Ook een lege bedrukte USB stick zal zeker in de smaak vallen. Doordat de USB sticks leverbaar zijn in verschillende kleuren, modellen en uitvoeringen is er altijd wel een USB stick die aansluit bij uw wensen. Belangrijk bij de keuze voor een USB stick is de opslag capaciteit. Wilt u een goedkope USB stick bedrukken? Dan kunt u het beste een USB stick kiezen met een lage opslag capaciteit. Een USB stick in creditcard formaat kan makkelijk in de portemonnee worden meegenomen en heeft als voordeel dat deze kan worden voorzien van een full colour bedrukking. Voor een verantwoorde keuze verwijzen wij u graag naar onze bedrukte duurzame USB sticks. Deze zijn onder andere gemaakt van hout, gerecycled plastic of van oude sportschoenen. Kijk in onze categorie Duurzame USB sticks voor een volledig overzicht van ons aanbod.

Bedrukte USB sticks

De bedrukte USB sticks zijn leverbaar vanaf 5 werkdagen, waardoor wij u van dienst kunnen zijn bij spoedbestellingen. Wij hebben voor u een aparte categorie samengesteld met onze snel leverbare USB sticks. Maak uw keuze over de gewenste opslag capaciteit, kleur en vorm en wij zullen zorgen dat uw USB stick nog op tijd geleverd wordt voor uw evenement.

 

Bestel uw bedrukte USB stick als relatiegeschenk

Met USB sticks bedrukken creëert u een visitekaartje voor uw organisatie. Uw klanten worden regelmatig aan uw bedrijf herinnerd. Via de website vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Heeft u hulp nodig bij de zoektocht naar de perfecte USB stick voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van het bedrukken van USB sticks en andere relatiegeschenken.