Productfilter

Geen filteropties mogelijk

VR brillen bedrukken

Een kijkje op de maan of een ritje doorbrengen in de rollercoaster is allemaal binnen handbereik dankzij deze bedrukte VR brillen. Door de verschillende bedrukkingsmogelijkheden op en rond de bril is het een zeer effectief communicatiemiddel om uw logo, slogan of boodschap hierop te bedrukken. De brillen hebben een groot bedrukkingsoppervlak en kunnen veelal full colour bedrukt worden. Als u op zoek bent naar een moderne give-away, dan is een bedrukte VR bril een erg goede optie. 

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Virtual Reality Brillen Bedrukken

Bij Bureka Promotions worden diverse modellen VR brillen voor smartphones aangeboden, van voordelige opvouwbare brillen tot luxe Virtual Reality headsets. Vrijwel alle nieuwe telefoons zijn geschikt voor het gebruik van een Virtual Reality bril. De Virtual Reality viewers zelf zijn meestal geschikt voor smartphones met bepaalde schermafmetingen, let dus goed op of de bril geschikt is voor het formaat van de telefoon van de ontvangers.

Virtual Reality Brillen met logo

De innovatieve VR brillen zijn een erg nieuw en mede daardoor een erg interessant promotiemiddel, zeker voor bedrijven die graag voorop willen lopen. Door dit product als geschenk te geven aan uw relatie of doelgroep zal er erg veel interesse gewekt worden, waardoor uw boodschap goed zal opvallen. De verwachting is dat het gebruik van Virtual Reality de komende jaren een flinke stijging zal meemaken.

Hoe werkt een Virtual Reality bril?

Door middel van een smartphone, een virtual reality bril en een app, kan een virtuele wereld worden weergegeven. Op de smartphone wordt met behulp van een applicatie Virtual Reality beeld weergegeven. Het beeld zal dan gesplitst worden in twee beelden waardoor beide ogen een eigen beeld krijgen, hierdoor denkt het brein dat het beeld 3D is. Door de sensoren in de smartphone draait het beeld mee met de beweging die gemaakt wordt met het hoofd, dit geeft het echte Virtual Reality effect.

Er zijn diverse apps beschikbaar voor Virtual Reality. Zo zijn er apps waarmee je in een achtbaan kunt gaan, een concert kunt bezoeken, een vliegtuig kunt besturen of door de straten van Google Streetview te lopen. Een groot gedeelte van deze apps is gratis te downloaden via de Play Store (Android) of App Store (iOS).

Bij Bureka Promotions kunt u gemakkelijk Virtual Reality brillen bestellen. Kies uit een van onze modellen, klik op het gewenste aantal, kies de kleur en kies de gewenste bewerkingsmogelijkheden. Heeft u specifieke wensen of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact op via telefoon, mail of chat. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste VR bril met bedrukking.