Speakers

Laat snel en eenvoudig uw speaker bedrukken.

Vergroot uw naamsbekendheid op een originele manier en laat een speaker bedrukken mey uw logo of reclame. Onze muziek boxen zijn van goede kwaliteit en versterken het geluid van uw mobiele telefoon op een zuivere manier. Populaire artikelen uit ons assortiment zijn: de draadloze speaker, de near field audio speaker en de x-mini speaker. Al onze luidsprekers kunnen voorzien worden van een bedrukking van uw logo of andere opdruk.

De speakers worden met de mobiele telefoon verbonden door middel van een kabel of Bluetooth. Als u op zoek bent naar een draadloze speaker, dan zijn de speakers met Bluetooth aan te raden. De speakers uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw bedrijfslogo. Op de productpagina is zichtbaar wat de mogelijkheden zijn per product. Zo zijn er zelfs ook speakers die full colour bedrukt kunnen worden met een digitaaldruk of een doming. Heeft u andere wensen dan de mogelijkheden die standaard vermeld zijn bij het product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het zoeken naar de gewenste bedrukte speaker.Speakers bedrukken met logo

Een speaker bedrukken is een effectieve manier om uw bedrijf onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Zoek de box die past bij uw huisstijl en kies het gewenste aantal en de bedrukkingstechniek en het aantal bedrukkingskleuren. Plaats direct een bestelling of vraag een offerte aan. Na uw aanvraag of bestelling kunt u gemakkelijk uw logo uploaden in ons systeem en kunnen wij een digitale impressie of drukproef voor u opmaken. Heeft u geen geschikte bedrukte speaker als relatiegeschenk kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van het bedrukken van speakers. Wij kunnen snel bedrukte speakers leveren, er zijn producten die al binnen 5 werkdagen geleverd kunnen worden. Heeft u spoed? Neem dan contact met ons op, wij zullen dan uitzoeken wat er nog mogelijk is.