Gadgets

Gadgets bedrukken bij Bureka Promotions

Gadgets bedrukken, gadgets voorzien van uw logo of bedrijfsnaam zijn een effectieve manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw klanten en zakenrelaties. Ze zijn zeer geschikt om uit te delen tijdens een beurs, evenement of open dag. Of geef ze cadeau als relatiegeschenk. Bureka Promotions heeft een uitgebreide collectie gadgets en relatiegeschenken. Denk aan MP3- of MP4 spelers, mobiele telefoonhouders, digitale fotolijstjes en doucheradio’s. Alle geschenken kunnen voorzien worden van uw bedrijfsgegevens. Hierdoor vergroot u eenvoudig uw naamsbekendheid onder uw doelgroep.

Computermuizen en accessoires
Een computermuis is een ideaal relatiegeschenk omdat dit praktisch elke dag wordt gebruikt. Uw logo of reclame-uiting komt dus elke dag opnieuw onder de aandacht. In ons assortiment bieden wij draadloze en USB muizen aan. Optioneel is er ook een optie waarbij uw logo oplicht wanneer de muis in gebruik wordt genomen. Laat uw muis bedrukken en u heeft een leuk relatiegeschenk dat in elk bedrijf goed van pas komt. U kunt dit natuurlijk ook combineren met een bedrukte muismat. Andere computer accessoires die leuk zijn om uit te delen zijn webcamcovers of geheugenkaartlezers. 

Draadloze opladers
Een gadget dat steeds populairder wordt is de draadloze powerbank en draadloze oplader. U plaatst uw telefoon op de powerbank of oplader en uw telefoon wordt draadloos opgeladen. De meest recente telefoons zijn al uitgerust met de techniek voor draadloos opladen, bij telefoons waarbij deze techniek nog niet is ingebouwd heeft u een externe ontvanger nodig. Ook de externe ontvanger kunt u via onze website bestellen zodat u in één keer klaar bent om over te stappen naar draadloos opladen.

Radio’s en speakers bedrukken
Bent u zelf werkzaam in de muziek of evenementenbranche? Dan is een full colour bedrukte radio een leuk artikel om cadeau te geven. De retro radio is een populair artikel om in te zetten als eindejaarsgeschenk en kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo. Diverse radio’s in ons assortiment zijn tevens uitgerust met de nieuwste DAB-technologie zodat u nog meer zenders kunt ontvangen én storingsvrij naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Een andere optie is de draadloze speaker. Deze speakers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Uw logo kan naar wens worden bedrukt op de radio of speaker.  

Full colour bedrukte telefoonhoesjes
Smartphones worden meerdere keren per dag gebruikt en daarom is een full colour bedrukt telefoonhoesje een ideaal middel voor uw reclame-uiting. Wij kunnen een telefooncover bedrukken in één of meerdere kleuren en bij sommige artikelen is een full colour bedrukking tevens mogelijk. Op onze website vindt u diverse soorten hoesjes voor specifieke smartphones en universele telefoonhoesjes. Smartphonehoesjes bedrukken is al mogelijk vanaf een minimale afname van 25 stuks. Naast de bedrukte telefoonhoesjes helpen wij u ook graag met het leveren van een onbedrukte telefoonhoesjes.

Laat vandaag nog gadgets bedrukken voor uw bedrijf
Gadgets bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam is een populair promotiemiddel. Zonder veel moeite brengt u uw bedrijf bij een grote doelgroep onder de aandacht. Als u het ideale relatiegeschenk gevonden heeft, vraagt u eenvoudig via de website een offerte aan. Binnen 1 uur na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Ook wanneer u niet direct een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies.