Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Drones

Wil je jouw relaties verrassen met een origineel relatiegeschenk? Laat drones bedrukken met jouw logo.  Wij leveren al drones vanaf 5 stuks. Wil je een drone bedrukken en ben je benieuwd hoe jouw logo of slogan staat? Vraag een digitaal drukvoorbeeld aan. Het drukvoorbeeld is gratis en geheel vrijblijvend.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Drone bedrukken met uw logo

Hoe worden drones met logo bedrukt? Een populaire drukmethode is tampondruk. Tampondruk is een geschikte drukmethode voor relatief kleine opdrukken en past zich gemakkelijk aan de vorm van een drone aan. Wel zo handig, want op de op afstand bestuurbare gadgets hebben verschillende snufjes en knopjes. Het voordeel van tampondruk is dat een tampon, een soort rubberen stempel, zich moeiteloos aan de vorm van het product aanpast. Daarnaast is tampondruk relatief goedkoop en snel. Een drone bedrukken met uw logo? Met tampondruk komt jouw logo het beste uit de verf!

Een drone als relatiegeschenk

Wil je een drone als relatiegeschenk inzetten? Wij maken het je makkelijk. Op onze website vind je een keuzemenu. Gaat jouw voorkeur uit naar een kleurrijke logo of ga je eerder voor subtiel? Vink jouw voorkeur aan en wij tonen jou de beste opties. Of selecteer het gewenste afname-aantal, zodat je alleen een relatiegeschenk drone vindt die aansluit bij jouw wensen en doelen. Meer weten over een drone relatiegeschenk? Bel, chat of e-mail met onze productspecialisten en je krijgt direct antwoord op al jouw vragen!