Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Solar Opladers

Tegenwoordig draagt iedereen de nieuwste technische snufjes met zich mee, maar die moeten natuurlijk wel opgeladen worden. Hiervoor zijn powerbanks erg handig, en dan vooral de duurzame variant op zonne-energie. De powerbanks zijn te bedrukken met uw eigen logo of tekst voor een prachtig duurzaam relatiegeschenk. Nog vragen? Ons team staat voor u klaar!

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Solar oplader bedrukken met jouw logo

Laat een solar oplader of powerbank bedrukken en je kunt overal en altijd je smartphone opladen. Dit kost alleen wel veel stroom elke keer. Daarom zijn de duurzame powerbanks op zonne-energie zo handig. Zodra daar zonneschijn op valt, laadt deze op. Duurzamer wordt het niet en zo kan u toch uw telefoon blijven gebruiken! De powerbanks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor geel, groen, blauw, zilver en zwart. Kortom, een praktisch geschenk waar uw klanten en/of relaties veel aan zullen hebben!

 

Duurzame powerbanks bedrukken

Het mooie aan de powerbanks is dat we ze kunnen bedrukken met uw eigen logo of tekst in wel drie of vier verschillende kleuren. Sommige powerbanks kunt u zelfs full-colour laten bedrukken. Hiermee geeft u een persoonlijk tintje aan een accu, en zorgt u ervoor dat mensen bij het gebruik van de powerbank altijd aan uw firma zullen denken. Bovendien geeft u met een duurzame powerbank als geschenk het signaal af dat u zich inzet voor het milieu. En dat waarderen klanten en relaties vervolgens weer, waardoor uw imago alleen maar verbetert. Een powerbank is dus een nuttig geschenk, naamsbekendheid en een positief imago in één! Klanten en relaties voelen zich dan ook zeker gewaardeerd door het ontvangen van zo’n mooi geschenk.

 

Powerbanks met logo bestellen

Het is heel eenvoudig om een order met duurzame powerbanks te plaatsen bij Greengiving. U bestelt het artikel naar keuze online of vraagt een offerte aan. Voor wij starten met het bedrukken of graveren van uw powerbanks ontvangt u altijd een digitale drukproef met daarin het product en de positie van het logo of de tekst. Pas na akkoord wordt er begonnen met het drukproces. Zo garanderen we een tevreden klant!

 

Meer informatie over duurzame powerbanks bedrukken?

Heeft u nog vragen over duurzame powerbanks met uw bedrijfslogo? Bel dan 0598-201722 of mail naar info@bureka.nl