Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Activity tracker

In een wereld waarin de technologie bijna niet meer bij te houden is. Zijn bedrukte activity trackers niet meer weg te denken.  Onze activity trackers en smartwatches zijn al vanaf lage aantallen leverbaar met een bedrukking. Daarnaast kunnen wij de meeste modellen al binnen circa 5-7 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef leveren. 

Weergave:TegelsLijst

Activity Tracker Bedrukken

Een gezonde levensstijl met veel beweging krijgt steeds meer aandacht. Hierbij is het ook steeds vaker van belang om de juiste data en gegevens bij te houden. Vandaar dat ook de vraag naar technologische wereables en activity trackers toeneemt.Laat een activity tracker bedrukken  De belangrijkste functie die in vrijwel ieder sporthorloge zit is een stappenteller. Dit is ook direct de meest eenvoudige functie in het horloge. Steeds meer modellen krijgen echter meer sensoren waarmee meer aspecten gemeten kunnen worden. Naast een stappenteller zijn de trackers vaak ook voorzien van een gyroscoop waarmee de intensiviteit van een activiteit gemeten kan worden. Ook een hartslagmeter ontbreekt in de meeste modellen niet. Hiermee kan constant de hartslag gemeten worden maar het is ook mogelijk om een snap-shot monitoring toe te passen. Hierbij kan per tijdsinterval een meting gedaan worden. Of de hartslag kan alleen tijdens het sporten bijgehouden worden. Daarnaast zijn andere belangrijke meetaspecten: het meten van de afgelegde afstand, het aantal verbrande calorieën en de registratie van het slaappatroon.

De gemeten data wordt meestal gekoppeld aan een fitness of hardloop app. Deze apps zijn speciaal ontworpen om de data op een overzichtelijke manier weer te geven. Vaak worden de verschillende gegevens met elkaar gecombineerd en in een grafiek of tabel weergegeven. Hierdoor kunt u de gegevens overzichtelijk inzien en kunt u ze optimaal interpreteren. Onze activity trackers zijn compatible met Android en IOS.