Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Laserpointers

Bij Bureka Promotions kunt u terecht voor het bedrukken van laserpointers, een unieke en opvallende manier om uw bedrijf te promoten. Met onze geavanceerde bedrukkingstechnieken kunt u uw logo of boodschap haarscherp en duurzaam laten bedrukken op onze hoogwaardige laserpointers. Ideaal voor presentaties, lezingen en als relatiegeschenk. Bekijk ons ruime assortiment aan laserpointers in verschillende kleuren en stijlen en neem contact op met onze deskundige team voor meer informatie.

Weergave:TegelsLijst
 • Laserpointer + LED met pen

  Laserpointer + LED met pen

  € 4,34
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Laserpointer en LED met pen

  Laserpointer en LED met pen

  € 4,34
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Laserpointers bedrukken bij Bureka Promotions

Als u op zoek bent naar een unieke en opvallende manier om uw bedrijf te promoten, dan bent u bij Bureka Promotions aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om laserpointers te laten bedrukken met uw logo of boodschap.

Geavanceerde bedrukkingstechnieken

Dankzij onze geavanceerde bedrukkingstechnieken kunnen wij uw logo of boodschap haarscherp en duurzaam laten bedrukken op onze hoogwaardige laserpointers. Hierdoor kunt u tijdens presentaties en lezingen uw bedrijf op een professionele manier promoten.

Ideaal als relatiegeschenk

Naast presentaties en lezingen zijn laserpointers ook zeer geschikt als relatiegeschenk voor uw klanten en medewerkers. Het bedrukken van laserpointers met uw logo of boodschap zorgt voor een persoonlijke touch en laat zien dat u waarde hecht aan uw relaties.

Ruim assortiment

Bij Bureka Promotions bieden wij een ruim assortiment aan laserpointers in verschillende kleuren en stijlen. Zo kunt u altijd een laserpointer vinden die past bij uw huisstijl en doelgroep.

Contacteer ons

Neem contact op met ons deskundige team voor meer informatie over het bedrukken van laserpointers. Wij helpen u graag verder om uw bedrijf op een professionele en effectieve manier te promoten.