Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Kabels & Adaptors

Bedrukte kabels en stekkers zijn hedendaags niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Denk hierbij aan kabels of stekkers voor het opladen van uw telefoon of tablet. Deze apparaten dienen iedere dag opgeladen te worden, waardoor uw bedrukte kabel of stekker zichtbaar wordt. Bedrukte kabels en stekkers zijn dus een ideaal promotieartikel om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep.

Weergave:TegelsLijst

Kabels en Stekkers Bedrukken

Bedrukte kabels en stekkers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Iedereen gebruikt een kabel of stekker dagelijks om de telefoon of tablet mee op te laden. Ons assortiment bestaat uit stekkers met 4 oplaadkabels, reisstekkers, maar ook losse usb kabels om telefoons op te kunnen laden. Onze hardlopers onder de bedrukte kabels en stekkers zijn de multifunctionele opladers en verloopstekkers.

Multifunctionele oplader
Met deze oplader heeft u altijd een geschikte stekker voor uw smartphone of tablet. Aan deze oplader zitten meerdere stekkers die geschikt zijn voor de iPhone en meeste andere smartphones. Bedrukte multifunctionele opladers zijn hierdoor uitermate geschikt om uw naamsbekendheid te vergroten onder uw doelgroep.

Reisstekkers
Bedrukte reisstekkers zijn uitermate geschikt voor mensen die veel reizen, want niet overal hebben ze dezelfde stopcontacten.  Met bedrukte reisstekkers zitten uw klanten nooit meer met een lege batterij in het buitenland. Bedrukte verloopstekkers zijn al leverbaar vanaf 50 stuks, waardoor deze ook beschikbaar zijn in kleinere aantallen.

Bedrukte kabels en stekkers zijn leverbaar vanaf 5 werkdagen, waardoor we deze inclusief bedrukking snel kunnen leveren. Met deze promotieartikelen wordt de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroot, doordat het dagelijks wordt gebruikt. Kies een van onze producten op onze website en vraag een vrijblijvende offerte aan met de gewenste bedrukking.

Door de hoge bruikbaarheid van deze producten zijn ze ideaal om als relatiegeschenk weg te geven. Een oplaadkabel die bedrukt is met uw logo zal dagelijks gebruikt worden. Zo wordt uw klant elke dag aan uw bedrijf herinnerd. Dit is een fantastische manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Kies een product uit ons assortiment, laat het bedrukken met uw bedrijfsnaam en schenk het aan uw klanten. Wij sturen u snel een vrijblijvend voorstel. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die er zijn.