Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Draadloze Opladers

Als u op zoek bent naar een vernieuwend relatiegeschenk kunt u kiezen voor een draadloze oplader bedrukken. Met een draadloze oplader met logo gaat u mee met de laatste technologische ontwikkelingen. Een bedrukte draadloze lader geeft uw bedrijf een frisse en innovatieve uitstraling.  Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact op met één van onze medewerkers als u vragen heeft over een draadloze lader bedrukken.

Weergave:TegelsLijst

Draadloze oplader met logo

Verras uw medewerkers of relaties met een origineel relatiegeschenk en laat een draadloze lader bedrukken met uw logo of tekst. Een draadloze lader met logo zal veelvuldig gebruikt worden door uw doelgroep en uw reclameboodschap het gehele jaar communiceren. Een draadloze adapter bedrukken is een persoonlijk relatiegeschenk en kan worden ingezet voor een specifieke doelgroep. Alleen de nieuwste mobiele apparaten hebben namelijk de mogelijkheid om ze draadloos op te laden. Dit is altijd aangegeven bij de specificaties van uw toestel.

Uitgebreid assortiment draadloze opladers
Als u op zoek bent naar een draadloze oplader met opdruk zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een draadloze powerbank bedrukken of een draadloze adapter met logo. Deze apparaten zijn uitsluitend bedoeld om de mobiele apparaten op te laden en hebben geen nevenfuncties. Een bedrukte draadloze powerbank is leverbaar in verschillende formaten en hebben uiteenlopende capaciteiten. De capaciteit is weergegeven in mAh en is bepalend voor welke apparaten u kunt opladen en hoe vaak. Naast de standaard draadloze powerbank met logo leveren wij ook draadloze opladers met nevenfuncties. Handig voor op het bureau van uw medewerkers of relaties is bijvoorbeeld een bedrukt draadloos oplaadstation met bureaulamp of een bedrukte muismat met draadloze lader. Een voordeel van deze twee artikelen is dat ze altijd aanwezig zijn op het bureau van uw doelgroep, waardoor ze continu zichtbaar zijn. Ideaal voor thuis is een draadloze lader met alarmklok en speaker. Dit type draadloze lader bedrukken garandeert de communicatie van uw reclameboodschap van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Om veiligheid te stimuleren bij uw medewerkers of relaties kunt u kiezen voor een bedrukte telefoonhouder met draadloze lader. De bedrukte draadloze lader zal de telefoon van uw doelgroep opladen in de auto en handsfree bellen stimuleren.

Een draadloze lader bedrukken zal dus gegarandeerd bijdragen aan een positieve communicatie van uw organisatie. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Op de productpagina kunt u het aantal selecteren, de kleur en bewerkingstechniek en ziet u meteen de prijs. Creëer uw eigen draadloze powerbank met opdruk en verras uw doelgroep met dit unieke geschenk. Als u niet zeker bent of uw doelgroep in het bezit is van mobiele apparaten die draadloos opladen mogelijk maken, kunt u kiezen voor een draadloze ontvanger als extra artikel. Deze ontvangers maken ook onderdeel uit van ons assortiment en maken het mogelijk om iedere smartphone mobiel op te laden.

Snel draadloze laders bedrukken
Een draadloze lader met opdruk zal veelvuldig onder de aandacht komen van uw doelgroep. Met een draadloze adapter bedrukken zal uw reclameboodschap het gehele jaar zichtbaar zijn. Door het uitgebreide aanbod kunt u altijd een draadloze lader met logo vinden die aansluit bij uw wensen en huisstijl. Naast een bedrukte draadloze oplader helpen wij u ook graag met het leveren van onbedrukte draadloze adapters. Draadloze opladers met opdruk kunnen wij leveren binnen 7 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef. Wij leveren een draadloze oplader met logo al vanaf een minimale afname van 5 stuks. Via onze website kunt u een vrijblijvende aanvragen. Voor vragen over draadloze opladers bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers die u graag voorzien van een advies op maat.