Powerbank

Powerbank bedrukken met logo

Door de toename van het aantal mobiele apparaten is een powerbank bedrukken steeds populairder als relatiegeschenk. Een powerbank als relatiegschenk met logo zal veelvuldig worden gebruikt, zowel zakelijk als privé. Als uw doelgroep veel zakelijk reist is dit een functioneel relatiegeschenk. Geef uw medewerkers een bedrukte powerbank en ze zullen altijd bereikbaar zijn. Een powerbank bedrukken zal ook privé vaak gebruikt en gezien worden. Tijdens iedere reis zal de bedrukte oplader worden meegenomen en verzekert dat uw doelgroep nooit met een lege accu zal stranden. De mobiele oplader kan door zijn kleine formaat overal mee naartoe worden genomen. De standaard modellen zijn de cilindervormige powerbanks, Platte powerbanks en rechthoekige powerbanks. Naast deze standaardmodellen zijn er nog vele andere modellen leverbaar. Hierbij zijn bijvoorbeeld verschillende modellen die aansluiten bij een specifieke branche, zoals een powerbank in de vorm van een koffer of tube. Naast het model is het natuurlijk ook belangrijk dat de batterij voldoende capaciteit heeft om de apparaten op te laden. Powerbanks bedrukken kan met verschillende druktechnieken. Zo is het bij een aluminium powerbank mogelijk uw logo aan te brengen door middel van een lasergravure voor een slijtvast en stijlvol resultaat. Als u echt op wilt vallen is een full colour bedrukte powerbank aan te bevelen. U kunt altijd een powerbank bedrukken die aansluit bij uw wensen.

Multifunctionele powerbanks bedrukken
Een powerbank bedrukken die gecombineerd is met een andere functionaliteit zal extra opvallen en nog meer gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan Powerbanks met speaker of Powerbanks met zaklamp. Met een bedrukte powerbank met speaker heeft uw doelgroep nog langer plezier van hun favoriete muziek. De powerbank met zaklamp is bijvoorbeeld handig om mee te nemen in de auto, zodat u altijd een zaklamp én een externe batterij bij u heeft. Daarnaast zijn er nog diverse andere multifunctionele powerbanks, zoals een powerbank in een notitieblok of verwerkt in een bagageweegschaal.

Powerbank bedrukken bij Bureka Promotions
Bedrukte telefoon opladers zijn zeer functionele relatiegeschenken die de naamsbekendheid van uw organisatie zeker zullen vergroten. Powerbanks zijn bekend onder verschillende namen zoals: powerchargers, accu opladers, solar opladers, externe batterijen en mobiele telefoon opladers. Bepaal welke capaciteit en welke vorm de powerbank moet hebben. Selecteer daarna op de productpagina het aantal, de kleur en bewerkingstechniek. Sommige powerbanks zitten standaard verpakt in een doosje of opberghoes, waarbij u ook de verpakking kunt bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Door gebruik te maken van de handige sorteerfunctie op onze website krijgt u een overzicht van de goedkope bedrukte powerbanks en een snel leverbare powerbank met logo. Doordat wij een bedrukte powerbank al binnen 4 werkdagen kunnen leveren helpen wij u graag bij spoedbestellingen, ook bij het leveren van onbedrukte powerbanks zijn we u graag van dienst. Bekijk ons assortiment bedrukte powerbanks en vraag direct een offerte aan via onze website. Heeft u geen geschikte oplader kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van een powerbank bedrukken en helpen u graag bij het vinden van het perfecte product.