Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

LevertijdAutolader

USB autolader bedrukken is zeer welkom voor iedereen die onderweg is en met een lege batterij van een mobiel apparaat komt te zitten. En dit komt steeds vaker voor, want we gebruiken onze mobiele telefoons, tablets en andere mobiele apparatuur intensief. Dan zijn autoladers onmisbaar. Een autolader met bedrukking is daarom een perfect artikel om promotie voor uw bedrijf of product te maken.

Weergave:TegelsLijst

USB autolader bedrukken met logo

Zorg dat uw medewerkers en relaties altijd met een opgeladen telefoon op bestemming komen en laat een auto USB autolader bedrukken met uw logo of tekst. Een bedrukte auto adapter wordt steeds vaker ingezet als relatiegeschenk. Steeds meer mensen vinden het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn en met een auto adapter met logo is dit verzekert. Voor een autolader bedrukken heeft u veel opties. Bij een autolader is het natuurlijk belangrijk dat deze voldoende capaciteit heeft om de mobiele apparaten op te laden. Daarnaast zijn er verschillen tussen het aantal en type aansluitingen. De specificaties zijn aangegeven op de productpagina. Naast deze praktische verschillen zijn er ook veel verschillende modellen. Een autolader bedrukken ter grootte van een USB stick heeft als voordeel dat deze overal mee naartoe genomen kan worden. Een grotere autolader met opdruk heeft als voordeel dat het logo op een groter oppervlak bedrukt kan worden. Een USB reis set is een complete adapter set in een etui, waarbij uw logo ook op de etui bedrukt kan worden. U creëert hiermee een complete reclamedrager voor uw organisatie. Om de veiligheid in de auto te vergroten hebben sommige car chargers een ingebouwde veiligheidsfunctie. Denk bijvoorbeeld aan een car charger bedrukken met een veiligheidshamer of een autolader met logo met een gordelsnijder. De autoladers zijn van verschillende materialen, waardoor uw logo op diverse manieren kan worden aangebracht. Denk bijvoorbeeld aan een lasergravure op een metalen auto USB lader of uw reclameboodschap weergeven door middel van doming. Doming is een techniek waarbij een 3D-versie van het drukbeeld, bijvoorbeeld een logo, wordt gemaakt door middel van een halfronde vorm die zorgt voor een koepelvormige verhoging van de opdruk. Een auto oplader bedrukken kan dus op veel verschillende manieren, die per product zijn weergegeven op de productpagina. Een speciale autolader is die met een oplichtend logo. De bedrukte auto oplader zal uw logo doen oplichten als deze is aangesloten in de auto. Bij dit product kunt u zelfs de verpakking laten bedrukken met uw reclameboodschap. Een auto oplader met logo kunt u inzetten voor een brede doelgroep en zal altijd dankbaar worden ontvangen.

Auto oplader bedrukken met logo


Een autolader met logo zorgt ervoor dat uw doelgroep altijd onbezorgd op weg kan. Een bedrukte auto oplader is terug te vinden in steeds meer auto’s. Onze mobiele apparaten lopen steeds sneller leeg en met een auto oplader bedrukken heeft u een praktisch geschenk om weg te geven aan uw medewerkers of relaties. U kunt kiezen uit een autolader bedrukken met één of meerdere USB aansluitingen, let hierbij ook op de capaciteit van de auto USB lader. Selecteer de kleur en de gewenste bewerkingstechniek en u heeft een originele reclamedrager voor uw organisatie. Op de productpagina kunt u alle specificaties en mogelijke bewerkingstechnieken bekijken en ziet u meteen de prijs. Voor een overzicht van goedkope bedrukte autoladers of een snel leverbare auto USB oplader met logo kunt u gebruik maken van de sorteerfunctie op onze website. Een auto oplader bedrukken kan vanaf een kleine oplage van 25 stuks. Bent u met spoed op zoek naar een bedrukte auto oplader? Een auto oplader met logo kan binnen 4 werkdagen geleverd worden. Naast de bedrukte car charger helpen wij u ook graag met het leveren van een onbedrukte auto oplader. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Onze medewerkers voorzien u graag van een advies op maat als u op zoek bent naar een autolader bedrukken.