Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Platte Powerbank

Een powerbank bedrukken zorgt ervoor dat uw doelgroep continu verzekert is van een volle accu van hun mobiele apparaat. Een platte powerbank met logo is door zijn dunne formaat makkelijk overal mee naartoe te nemen. De bedrukte platte powerbank heeft als voordeel dat deze aan twee zijden bedrukt kan worden over het gehele oppervlak. Ook bij het leveren van onbedrukte platte powerbanks helpen wij u graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact op met onze medewerkers als u vragen heeft over een platte powerbank bedrukken.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Platte powerbank bedrukken met logo

Verras uw medewerkers of relaties met een modern relatiegeschenk en laat powerbanks bedrukken met uw reclameboodschap. De powerbank is een externe batterij waarmee gemakkelijk mobiele apparaten kunnen worden opgeladen. De mobiele accu geeft de garantie dat uw doelgroep onbezorgd op reis kan gaan. De powerbanks zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Een platte powerbank bedrukken heeft als voordeel dat deze over het gehele oppervlak bedrukt kan worden en uw reclame-uiting altijd duidelijk zichtbaar is. De powerbank op creditcard formaat kan met gemak worden meegenomen in de broekzak of rugtas. Zowel zakelijk als privé zal de bedrukte platte powerbank worden gebruikt. Een powerbank bedrukken is een duurder relatiegeschenk, maar zal door zijn lange levensduur en hoge functionaliteit een goede investering zijn van uw reclamebudget. Een bedrukte powerbank is een persoonlijk geschenk waarmee uw doelgroep zich zeker gewaardeerd zal voelen. De powerbank is een technisch product waarbij het belangrijk is dat de mobiele accu de juiste specificaties heeft. Denk hierbij aan het kiezen van de juiste capaciteit en aansluitingen. De capaciteit is weergegeven in mAh en is bepalend voor welke apparaten u kunt opladen en hoe vaak. Voor het opladen van tablets kunt u het beste kiezen voor een powerbank van minimaal 6000 mAh. De aansluitingen bepalen welke apparaten op de powerbank kunnen worden aangesloten. De specificaties van het product zijn aangegeven op de productpagina. Als u vragen heeft over de mogelijkheden van een powerbank dan kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.

Uw logo of tekst kan op verschillende manieren in de powerbank verwerkt worden. De platte powerbanks bedrukken kan in één of meerdere kleuren. Met een full colour bedrukte powerbank aan beide zijden zal uw reclameboodschap continu zichtbaar zijn. Het platte creditcard formaat verzekert dat u veel ruimte heeft om uw reclame-uiting te bedrukken. Een aluminium powerbank kan uw logo aanbrengen door middel van een lasergravure. Dit geeft uw logo op subtiele wijze weer en doordat de powerbanks leverbaar zijn in verschillende kleuren vindt u altijd een powerbank die aansluit bij de kleur van uw logo. Een andere opvallende powerbank is die met een oplichtend LED logo, wat de externe batterij extra klasse geeft. De mogelijke bewerkingstechnieken zijn aangegeven op de productpagina.

Snel en goedkoop platte powerbanks bedrukken

De platte powerbank met logo zal het gehele jaar zichtbaar zijn voor uw doelgroep. De platte powerbank bedrukken zal door zijn grote dunne oppervlak gegarandeerd opvallen. De platte powerbanks zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, capaciteiten en aansluitingen. U kunt altijd een bedrukte platte powerbank creëren die aansluit bij uw huisstijl. De sorteerfunctie op onze website maakt het mogelijk een overzicht te krijgen in onze goedkope bedrukte powerbanks en snel leverbare powerbank met logo. Als u interesse heeft in een onbedrukte powerbank zijn we u ook graag van dienst. Vanaf een kleine oplage van 5 stuks kunnen wij bedrukte platte powerbanks leveren. Heeft u haast bij het bestellen van een powerbank met logo? Wij leveren de bedrukte powerbank binnen 5 werkdagen. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor vragen kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers die u graag voorzien van een advies op maar over een powerbank bedrukken. Bent u toch op zoek naar een ander model powerbank? Bekijk ons uitgebreide assortiment Powerbanks