Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Cilindervormige Powerbanks

Voorkom dat de smartphone accu van uw medewerkers of relaties ook altijd op een ongewenst moment leeg is en laat een cilindervormige powerbank bedrukken met uw bedrijfsgegevens. De cilindervormige powerbank met logo is door zijn handzame formaat geschikt om overal mee naartoe te nemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website of neem contact op met onze medewerkers als u vragen heeft over cilindervormige powerbanks bedrukken.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Cilindervormige powerbanks met logo

Een bedrukte cilindervormige powerbank is een modern relatiegeschenk dat voor iedere doelgroep kan worden ingezet. Geef uw medewerkers een cilindervormige powerbank met opdruk en zorg dat ze altijd bereikbaar zijn. Of laat een cilindervormige powerbank bedrukken met uw reclame-uiting en geef deze cadeau aan uw zakenrelaties. Uw powerbank met logo zal lang meegaan en zorgen voor een continue vergroting van uw naamsbekendheid. Door het toenemende gebruik en verbruik van mobiele telefoons is het steeds belangrijker om een reserve accu bij de hand te hebben. Een accu oplader bedrukken wordt niet voor niets steeds vaker ingezet als relatiegeschenk. De cilindervormige powercharger met logo heeft een klein formaat en kan worden meegenomen in de rugzak of handtas. De cilindervormige accu opladers in ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen zoals ABS plastic, aluminium of hout. De bewerkingstechniek waarmee uw logo of tekst op de powerbank kan worden aangebracht is afhankelijk van het materiaal. De mogelijke bewerkingstechnieken zijn aangegeven op de productpagina. De meeste mobiele opladers kunnen bedrukt worden in één of meerdere kleuren. Als u echt op wilt vallen kunt u kiezen voor een full colour bedrukking, waardoor uw reclameboodschap volledig rondom zichtbaar is. Bij de aluminium powerbanks kan uw logo worden aangebracht door middel van een lasergravure. Een gegraveerde powerbank zorgt voor een subtiele verwerking van uw logo in de powerbank. Naast de uiteenlopende bewerkingstechnieken zijn de powerbanks leverbaar in diverse kleuren. U kunt dus altijd een cilindervormige powerbank bedrukken die aansluit bij uw huisstijl.

Belangrijk om rekening te houden bij de keuze van een powerbank is of deze voldoende capaciteit heeft om het mobiele apparaat op te laden. Voor het opladen van een mobiele telefoon is een capaciteit van 2000 mAh over het algemeen voldoende. Als de powerbank een zwaarder apparaat zoals een tablet op moet kunnen laden wordt een capaciteit van minimaal 6000 mAh geadviseerd. Bij de powerbanks wordt vaak standaard een USB kabel meegeleverd om de powerbank op te laden. De specificaties per artikel zijn aangegeven op de productpagina.

Cilindervormige powerbank bedrukken bij Bureka Promotions
Verras uw medewerkers of relaties met een origineel geschenk en laat een cilindervormige powerbank bedrukken met uw logo of tekst. Een bedrukte cilindervormige powerbank zal gebruikt worden als de accu van de smartphone leeg dreigt te raken. Aangezien dit regelmatig voorkomt zal de cilindervormige powerbank met logo vaak gebruikt worden. Uw organisatie komt hierdoor regelmatig onder de aandacht van uw doelgroep waardoor een cilindervormige powercharger bedrukken een goede investering is van uw reclamebudget. Selecteer de powerbank die voldoet aan uw wensen, bepaal het aantal, de kleur en bewerkingstechniek en u ziet meteen de prijs. Bij sommige powerbanks kunt u ook de capaciteit zelf bepalen. De cilindervormige powerbanks met logo zijn leverbaar vanaf een kleine oplage van 10 stuks. Heeft u met spoed een cilindervormige powerbank met opdruk nodig? Wij leveren uw bedrukte cilindervormige powerbank binnen 4 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor vragen over een cilindervormige powerbank bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers die u graag voorzien van een persoonlijk advies. Voor een compleet overzicht in de mogelijkheden van een powerbank bedrukken kunt u kijken in onze categorie Powerbanks.