Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Telefoonhouder

Een telefoonhouder bedrukken met logo is een leuk geschenk voor veel verschillende organisaties. Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Daardoor wordt de telefoonhouder vanzelfsprekend een veelvuldig gebruikt artikel. Ze zijn ideaal voor het overzichtelijk opbergen van uw smartphone op bijvoorbeeld uw bureau. .Bekijk hieronder ons gehele assortiment telefoonhouders en vraag direct een offerte aan. 

Weergave:TegelsLijst

Laat eenvoudig een telefoonhouder bedrukken

Een telefoonhouder bedrukken? Ons assortiment bevat een ruime keuze aan verschillende telefoonhouders. Zo zijn er houders waar u uw telefoon rechtop mee zet, ideaal voor op uw nachtkastje of bureau. Een andere optie is handgrepen: handvaten die aan de telefoon bevestigd kunnen worden voor bijvoorbeeld extra grip, of simpelweg zodat deze beter in de hand liggen. Zulke handgrepen worden dagelijks gebruikt, waardoor uw gedrukte boodschap veelvuldig en duidelijk zichtbaar zal zijn. Wilt u uw telefoon opladen maar zit het stopcontact te hoog voor de kabel? Geen probleem! U kunt hier ook hangers vinden. Deze worden bevestigd aan de oplader, waarna u uw telefoon onder het stopcontact kunt ophangen.

Auto telefoonhouders bedrukken
Ook zijn er een hoop houders voor in de auto. Het is vanwege de veiligheid natuurlijk af te raden uw telefoon te gebruiken in de auto, maar voor bijvoorbeeld navigeren of simpelweg handsfree bellen is een houder een ideale en veilige oplossing. Hier zijn ook weer verschillende keuzes in: houders die u vast kunt klemmen in de ventilatie of houders die zich middels een zuignap bevestigen op het dashboard of op de voorruit. Vergelijkbare houders zijn er ook voor op de fiets; deze kunnen bijvoorbeeld op het stuur gemonteerd worden. Bedrukte telefoonhouders zullen veelvuldig gebruikt worden door uw doelgroep. Bewust of onbewust draagt uw relatie uw bedrijfswaarden uit. Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Accessoires zoals houders zijn dus ideaal als relatiegeschenk.

Bekijk ons assortiment en zoek de geschikte telefoonhouder voor uw bedrijf. Wanneer u een geschikt artikel heeft gevonden kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Heeft u geen geschikt artikel kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijk met betrekking tot de telefoonhouders.