Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Telefoonhouder

Bij Bureka Promotions bieden we de mogelijkheid om telefoonhouders te bedrukken met uw eigen ontwerp of logo. Onze telefoonhouders zijn handig voor op kantoor, thuis of onderweg en zorgen ervoor dat uw telefoon altijd binnen handbereik is. Of u nu een standaard telefoonhouder zoekt of een houder met extra functies, wij hebben diverse modellen beschikbaar.

Onze telefoonhouders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen gepersonaliseerd worden met uw bedrijfsnaam, logo of slogan. Hiermee creëert u een uniek promotieartikel dat uw merk op een professionele manier onder de aandacht brengt bij uw klanten en relaties.

Bij Bureka Promotions staan we garant voor kwaliteit en snelle levering. Bekijk ons assortiment en ontdek de mogelijkheden voor het bedrukken van telefoonhouders. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Weergave:TegelsLijst

 

Telefoonhouder bedrukken voor professionele promotie

Laat uw bedrijfslogo stralen op een gepersonaliseerde telefoonhouder

Bij Bureka Promotions bieden wij de mogelijkheid om uw eigen bedrijfslogo of ontwerp te laten bedrukken op telefoonhouders. Dit is een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en uw naamsbekendheid te vergroten. Een gepersonaliseerde telefoonhouder is niet alleen handig voor dagelijks gebruik, het is ook een ideaal promotieartikel om uit te delen op beurzen en evenementen.

 

Onze telefoonhouders zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en zijn geschikt voor verschillende telefoonmerken en -maten. Hierdoor kunt u een telefoonhouder bedrukken die perfect past bij uw bedrijf en uw doelgroep. Wij bieden onder andere auto-telefoonhouders, bureau-telefoonhouders en zelfs waterdichte telefoonhouders voor de sportieve klant.

 

Het bedrukken van telefoonhouders met uw bedrijfslogo of ontwerp is een voordelige manier van promotie. Uw klanten en relaties zullen uw merk dagelijks zien en aan uw bedrijf denken wanneer ze hun telefoon gebruiken. Dit zorgt voor een blijvende indruk en versterkt de naamsbekendheid van uw bedrijf.

 

Onze telefoonhouders zijn gemaakt van duurzame materialen en worden bedrukt met hoogwaardige inkt. Hierdoor blijft de opdruk lang mooi en kunt u lang genieten van uw gepersonaliseerde telefoonhouders. Bovendien zijn onze telefoonhouders al verkrijgbaar vanaf kleine aantallen, waardoor het ook geschikt is voor kleinere bedrijven.

 

Bij Bureka Promotions hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in het bedrukken van promotieartikelen. Wij bieden kwaliteit, snelle levering en scherpe prijzen. Wilt u meer informatie over het bedrukken van telefoonhouders of heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder en denken met u mee over de beste oplossing voor uw bedrijf.