Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Telefoonhoesje

Om uw bedrijf dagelijks onder de aandacht te laten komen van uw doelgroep kunt u kiezen voor een telefoonhoesje bedrukken met uw reclame-uiting. Smartphones worden meerdere keren per dag gebruikt en met een telefoonhoesje met logo zal uw bedrijf bij ieder gebruik opvallen.  Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u vragen heeft over een telefoonhoesje bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers die u graag voorzien van een persoonlijk advies.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Bestel vandaag uw bedrukte telefoonhoesjes

Een smartphonecover bedrukken is een modern relatiegeschenk dat vaak gebruikt zal worden door uw doelgroep. U kunt al een telefoonhoesje met logo creëren voor een laag budget. Gebruik bedrukte telefoonhoesjes als giveaway op een evenement of verras uw medewerkers of relaties met een telefoonhoesje met opdruk. Bij een telefoonhoesje bedrukken is het belangrijk om te weten welk type telefoons uw doelgroep gebruikt. Wij leveren namelijk diverse beschermhoesjes voor een specifiek type telefoon. Daarnaast zijn er diverse multifunctionele telefoonhoesjes of waterdichte smartphonehoesjes die u kunt bedrukken met uw logo of tekst. De diverse mogelijkheden van een smartphonehoesje bedrukken verzekeren dat u een telefoonhoesje kunt vinden die aansluit op uw wensen.

Standaard telefoonhoesje bedrukken
Voor een dagelijkse bescherming van de smartphone leveren wij diverse bedrukte telefoonhoesjes. Denk bijvoorbeeld aan een cover die u aan de achterkant van uw smartphone kunt bevestigen, een telefoonhoesje in boekstijl, een siliconen cover of een insteekhoesje. Een telefoonhoesje met logo zal dagelijks gezien worden en zal zorgen voor een continue vergroting van uw naamsbekendheid. Of het nu gaat om een Samsung of een IPhone hoesje bedrukken, bij ons bent u aan het juiste adres. Een IPhone hoes met logo zal het beeldscherm van de IPhone beschermen tegen vallen of stoten. Een IPhone cover bedrukken kan in full colour en is een complete reclamedrager voor uw organisatie. De telefoonhoesjes zijn gemaakt van diverse materialen, zoals vilt, leer of plastic. U kunt ook kiezen voor een telefoonhouder in de vorm van een sok. De bewerkingstechniek waarmee uw logo of tekst kan worden aangebracht is afhankelijk van het materiaal. De mogelijke bewerkingstechnieken zijn aangegeven op de productpagina. Op de productpagina’s is ook aangegeven of de telefoonhoes geschikt is voor een specifiek type telefoon of algemeen gebruikt kan worden. Voor vragen over een telefoonhoesje bedrukken kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Multifunctionele smartphonehoes bedrukken
Naast de standaard beschermhoesjes leveren wij ook diverse multifunctionele bedrukte telefoonhoesjes. Een multifunctioneel smartphonehoesje met logo wordt steeds meer gebruikt. Een multifunctioneel telefoonhoesje biedt de mogelijkheid pasjes of geld in het beschermhoesje te bewaren en is een vervanger van de portemonnee. Steeds vaker wordt een multifunctioneel smartphonehoesje gebruikt en door deze te bedrukken met uw reclame-uiting speelt u hier handig op in. Bekijk ons aanbod en laat een multifunctionele telefooncover bedrukken met uw logo of tekst.

Waterdicht telefoonhoesje met logo
Als uw doelgroep veel buiten actief is bieden wij diverse waterdichte telefoonhoesjes. Waterdichte smartphonehoesjes met opdruk beschermt de smartphones tegen water en doordat ze gemaakt zijn van PVC materiaal kan het touchscreen gebruikt worden terwijl de telefoon in de hoes zit. Een waterdichte smartphonehoes bedrukken kan in verschillende formaten, van bescherming voor een gewone smartphone tot een tablet. De formaten van de hoesjes zijn aangegeven op de productpagina. Een waterdicht telefoonhoesje met logo is een praktisch relatiegeschenk dat dankbaar gebruikt zal worden door uw doelgroep. Geef uw medewerkers of relaties de zekerheid van een goed beschermde smartphone en laat een waterdicht telefoonhoesje bedrukken met uw logo of tekst.

Smartphone armband bedrukken
Als uw doelgroep veel doet sporten is een smartphone armband bedrukken een functioneel relatiegeschenk. Een bedrukte smartphone armband kan om de arm worden bevestigt tijdens het lopen of fietsen en verzekert dat uw doelgroep de smartphone altijd bij de hand heeft. Muziek luisteren tijdens het sporten of de prestaties bijhouden via diverse apps is prima mogelijk met een smartphone sportarmband met logo. De telefoon armband met logo zal uw organisatie bij ieder gebruik onder de aandacht brengen. Motiveer uw doelgroep om te gaan sporten en laat een telefoon sportarmband bedrukken met uw reclame-uiting.

Snel en goedkoop smartphonehoesjes bedrukken
Ons uitgebreide assortiment verzekert dat een smartphonecover bedrukken kan worden ingezet voor een brede doelgroep en altijd aan zal sluiten bij uw wensen. Een smartphonecover met logo zal meerdere malen per dag gezien worden door uw doelgroep en zijn een effectieve reclamedrager voor uw organisatie. Of het nu gaat om een bedrukte smartphonecover voor dagelijks gebruik of tijdens het sporten, ons assortiment biedt diverse mogelijkheden. Selecteer het telefoonhoesje dat aansluit bij uw wensen, bepaal het aantal, de kleur en bewerkingstechniek en u ziet meteen de prijs. Om een overzicht te krijgen in onze goedkope bedrukte telefoonhoesjes of een snel leverbaar telefoonhoesje met logo kunt u gebruik maken van de sorteerfunctie. Wij leveren ook de smartphonehoesjes onbedrukt. Een smartphonehoesje met opdruk is leverbaar vanaf een kleine oplage van 25 stuks. Als u met spoed op zoek bent naar bedrukte telefoonhoesjes leveren wij deze vanaf 4 werkdagen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact op met onze medewerkers als u vragen heeft over een telefoonhoesje bedrukken.