Snoepgoed

Laat snoep bedrukken als giveaway of promotiemiddel

Snoep bedrukken als giveaway of promotiemiddel kent veek mogelijkheden en op het gebied van bedrukken is voor ieder bedrijf of organisatie plezierig. Een groot deel van onze snoepjes zijn tot full colour te bedrukken en ook op de volledige verpakking. Ons grote assortiment snoepjes verschilt van losse snoepjes zoals zuurtjes of gummi-beertjes tot hele snoeppotten en zelfs chocolade voor de feestdagen en strooigoed bedrukt met uw logo.

Snoep bedrukken

Bedrukt snoep met logo, snoep bedrukken met reclame. Wij als snoep groothandel kunnen snel en goedkoop snoep leveren in grote en kleine aantallen. Bij ons kunt u o.a. pepermunt bedrukken, chocolade bedrukken, kauwgom bedrukken of snoeppotten bedrukken. Snoep bedrukken doen wij al vele jaren, hierdoor zijn wij de specialist in snoepjes bedrukken.

Chocolade met logo

Onze chocolade is te verkrijgen in diverse soorten. Zo hebben we pure chocolade en witte chocolade. Ook bieden we chocolade aan wat te bedrukken is met een logo. Zo is het chocolade telegram met logo een populair product. Ook voor de feestdagen kunnen wij chocolade met logo bedrukken. Bedrukte bonbons / pralines bedrukken, chocolade letters bedrukken, of chocola met foto.

Pepermunt bedrukken

Niet alleen snoepgoed en chocolade bedrukken wij, maar een groot deel van ons assortiment bestaat uit bedrukte pepermunt. Pepermunt bedrukken doen wij op rolletjes pepermunt, blikjes pepermunt of pepermunt zakjes. Pepermunt met logo is ideaal als relatiegeschenk en zorgt voor een frisse mint smaak.

Snoep bedrukken met logo

Snel en goedkoop snoep bedrukken met logo, daar zorgen wij voor. Of u nu opzoek bent naar snoepjes laten bedrukken, chocolade met foto, koekjes bedrukken of kauwgom bedrukken, wij leveren alles snel en goedkoop bij u. Kwalitatief goed snoepgoed met een betrouwbare uitstraling. Bedruk het snoepgoed met logo bij ons, en ontvang een gratis sample en proef!