Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Fruit bedrukken

Fruit bedrukken

Bij Bureka Promotions kunt u terecht voor het bedrukken van fruit met uw eigen logo of boodschap. Met deze originele en gezonde manier van promotie kunt u uw merk op een unieke manier onder de aandacht brengen. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten fruit, zoals appels, peren, bananen en sinaasappels. Het bedrukken van fruit is niet alleen een gezonde keuze, maar ook een duurzame optie voor uw promotiecampagne. Neem contact op met Bureka Promotions en laat uw logo stralen op een heerlijk stuk fruit!

Weergave:TegelsLijst
 • Appel met eetbare bedrukking

  Appel met eetbare bedrukking

  € 1,52
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Appel met een fruitsticker

  Appel met een fruitsticker

  € 1,83
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Fruit bedrukken voor een gezonde en originele promotiecampagne

Bent u op zoek naar een originele manier om uw bedrijf of evenement te promoten? Overweeg dan eens om fruit te laten bedrukken met uw logo of boodschap! Het bedrukken van fruit is een gezonde en duurzame optie die zeker de aandacht zal trekken van uw doelgroep.

De voordelen van fruit bedrukken

Er zijn diverse voordelen aan het bedrukken van fruit als promotiemateriaal. Ten eerste is fruit een gezonde keuze en past het perfect bij een gezonde levensstijl. Door fruit te bedrukken met uw logo of boodschap, kunt u uw merk associëren met gezondheid en welzijn. Bovendien is fruit een duurzaam alternatief voor traditionele promotiematerialen zoals plastic wegwerpartikelen.

Ten tweede is fruit een opvallend promotiemiddel. Mensen zijn vaak verrast wanneer ze een stuk fruit met een bedrukking zien en zullen het zeker onthouden. Het is daarom een effectieve manier om uw merknaam of boodschap te verspreiden.

Het assortiment fruit bij Bureka Promotions

Bij Bureka Promotions bieden wij een breed assortiment aan fruit dat kan worden bedrukt. Denk bijvoorbeeld aan appels, peren, bananen en sinaasappels. Ons fruit is van hoge kwaliteit en wordt vers geleverd. Wij zorgen er altijd voor dat uw logo of boodschap op een duidelijke en aantrekkelijke manier wordt bedrukt.

Maak uw merk zichtbaar met fruit bedrukken

Het bedrukken van fruit is een effectieve en originele manier om uw merk zichtbaar te maken. Het kan worden ingezet bij diverse gelegenheden, zoals beurzen, evenementen, bedrijfsfeesten en als relatiegeschenk. Bij Bureka Promotions kunt u rekenen op een snelle en professionele service, waarbij uw wensen altijd centraal staan.

Neem contact op met Bureka Promotions

Bent u geïnteresseerd in het bedrukken van fruit als promotiemateriaal? Neem dan contact op met Bureka Promotions en wij helpen u graag verder. Wij denken graag met u mee en bieden een ruim assortiment aan mogelijkheden om uw merk op een originele manier onder de aandacht te brengen.